Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przeglądarka Internetowa/Pytania/Pomoc (Android)

(Temat utworzony: 3 tygodni(e) temu)
149 Wyświetlenia
Headu404
Pathfinder
Opcje
Cześć, szukałem tematu ogólnie o przeglądarkach do naszych smartfonów ale nie znalazłem. Jeśli gdzieś jest to proszę przenieść. Więc jakiej przeglądarki używacie na co dzień? Która jest dla Was najwygodniejsza i najprostsza do działania? Korzystacie z jednej czy może używacie kilku?
Osobiście używam Chrome i Opery że względu na szybkość i łatwość konfiguracji jak i rewelacyjjną synchronizację z domowym sprzętem. Macie jakieś porady i triki które pomogą innym w wyborze tej jak by nie było najważniejszej aplikacji?
0 Like
11 Odpowiedzi
IreneuszD
Pathfinder
Opcje
Używam Firefoxa z wtyczką ublock origin. Brak reklam. Szybką synchronizacja z firefoxem na łapie. Przy zamykaniu przeglądarki kasuje wszystko z historii. Mega wygodny. Zamykam i nie siedzi w ramię.
0 Like
Headu404
Pathfinder
Opcje
W zjadaniu zasobów Chrome nie jest jedyny ale myślę że ten wątek możemy odsunąć na bok. Dla kogoś z 8gb ramu w smartfonie będzie to istotne a dla kogoś kto ma np 12gb ramu nie ma to znaczenia. Raczej chodzi mi o funkcje które towarzyszą Wam na co dzień i które sprawiają że korzystanie z przeglądarki to przyjemność.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Headu404  Cześć 

Najczęściej używam chrome ze względu na synchronizację oraz raz na jakiś czas Samsung Internet 

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Przez długi czas korzystałem z Chrome, ale od momentu wprowadzenia Galaxy AI przesiadłem się na Samsung Internet i jestem zadowolony. Jedynie mam zastrzeżenia do tłumaczenia stron, które mimo wszystko działa lepiej i szybciej w Chrome.

Matinek
Troubleshooter
Opcje
Tyle ile jest ludzi zawsze każdy będzie innej korzystał bo każdemu co innego odpowiada nie ma reguły więc nie ma to sensu co kto używa. A każdy powinien sam wybrać a nie sugerować się tym co ktoś mu powie. Dla mnie np yo bez znaczenia bo telefon mi służy do dzwonienia a internet tylko jak już sporadycznie trzeba cis znaleźć i to tylko na wyjazdach urlopowych. A tak w życiu to nie ma kiedy używać a w domu nie uzywam telefonu do takich rzeczy bo dla mnie to bez sensu gapić się w tak mały ekranik. Masz moje zdanie.:-)
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kamil40013  o tu masz rację z tym tłumaczeniem

JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Cześć! Na codzień korzystam z Samsung Internet.
xZayah
Voyager
Opcje
Ja korzystam z Samsung Internet
Moti7t
Pioneer
Opcje
Chrome ponieważ śmiga sprawnie na telefonie i komputerze, mam wszystko zsynchronizowane z Google. Nie chcę tworzyć następnej bazy zakładek i haseł u innych typu Samsung czy Microsoft. Z blokowaniem reklam nie mam problemu ani na tele ani na PC. Co do tłumaczenia stron i innych tekstów faktycznie Google robi to o wiele lepiej. Co do AI w przeglądarce Samsung Internet póki co dla mnie jest bezużyteczne.