Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Mój sejf a obsługa, dostęp do karty pamięci

(Temat utworzony: 18-02-2025 11:59 AM)
216 Wyświetlenia
tmykrk
Voyager
Opcje
Cześć. 
Galaxy S9, Android 14 i aplikacja, usługa Mój sejf. Czy coś trzeba wyłączyć, sformatować jakoś szczególnie kartę, coś zaznaczyć w ustawieniach czy to systemu czy Mój sejf aby z poziomu właśnie Mój sejf obsługiwać pliki na takiej karcie? Np aby pliki pobierane przez przeglądarkę w Mój sejf dało się przenieść, zapisać na karcie pamięci? No zwykły dostęp managera plików do karty ale ze "środowiska" Mój sejf. 

Pozdrawiam.

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Aplikacja Mój Sejf działa tylko na pamięci wewnętrze urządzenia i nie ma przez nią dostępu do karty pamięci. Domyślam się że chodzi o Tab S9, a nie o telefon S9?

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

12 Odpowiedzi
Danylewy
Troubleshooter
Opcje
A skąd Ty wziąłeś androida 14 na samsungu s9 xd?
tmykrk
Voyager
Opcje
Galaxy ... Tab S9
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Aplikacja Mój Sejf działa tylko na pamięci wewnętrze urządzenia i nie ma przez nią dostępu do karty pamięci. Domyślam się że chodzi o Tab S9, a nie o telefon S9?
tmykrk
Voyager
Opcje
Tak tablet S9. Dzięki za info. Trochę rozczarowujące. Tak bardzo zaawansowany system a nie można korzystać z rozszerzenia pamięci.,.
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Pamięć aplikacji Mój Sejf ma Pan chronione hasłem, karta pamięci jest elementem wymiennym, dlatego nie mogłaby być chroniona. Może Pan oczywiście przenieść pliki z karty do aplikacji Mój Sejf.
Fu68Pol
Journeyman
Opcje
Mu chodziło o tablet, poza tym za pomocą custom Roma można se zainstalować Androida 14 na Samsungu Galaxy S9, a tak jak mówiłem mu chodziło o Samsunga Galaxy Tab S9
tmykrk
Voyager
Opcje
No tak ale jest / była opcja szyfrowania więc teoretycznie zawartość karty mogłaby być chroniona.
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
No niestety nie ma takiej opcji w żadnym tablecie jak i w zadym telefonie. Możemy korzystać tylko z pamięci wewnętrze.
tmykrk
Voyager
Opcje
Ok. Dzięki. Trzeba będzie wymyślić rozwiązanie pośrednie. 🤣