Google jakiś czas temu wprowadził możliwość ręcznego aktualizowania usług Google. Dzięki temu nasze urządzenie staje się bezpieczniejsze i bardziej... Wyświetl post
Postanowiłem stworzyć wątek, w którym będziemy dzielić się informacjami o najnowszych aktualizacjach oraz nowościach jakie znalazły się w... Wyświetl post
Cześć, wczoraj po aktualizacji aplikacja domyślna zmieniła sie na brak. Gdy chce przełączyć na aplikacje IKO pokazuje mi że akcja jest... Wyświetl post
Gdy słucham radyjko jakoweś, ze strony lub aplikacji ( prócz Radia Maryja ), przestaje grać, przerywa. Muszę odświeżyć stronę i znów po czasie... Wyświetl post
Dlaczego w OneUi 7.0 nie ma obsługi przy wprowadzaniu tekstu głosowo języka polskiego, a jeśli mnie pamięć nie myli to OneUi 6.0 była taka... Wyświetl post
W aplikacji X(dawniej Twitter) i też w aplikacji iPKO w niektórych momentach dolna krawędź ekranu zaczyna mrugać kolorowymi kropkami, taki kolorowy... Wyświetl post
Próbuję wziąć udział w konkursie Uchwyć nocne chwile. Wpisuję tytuł zdjęcia, ładuję fotkę, ale podczas próby przesłania, pojawia się cały czas... Wyświetl post
Wraz z wprowadzeniem aktualizacji systemu Android 14, nieco zmieniło się w kwestii ustawiania własnego dzwonka dla poszczególnych aplikacji.... Wyświetl post
Czy ktoś z Was posiaczy flipp z 7 ma problem z aplikacja m obywatel? Nie jestem w stanie dodać dokumentu. Cały czas wyświetla mi błąd. Bank i... Wyświetl post
Witam, od dzisiaj jestem posiadaczką Samsunga Galaxy S20 FE i mam problem ze znalezieniem opcji włączenia dymków wiadomości, tak jak to było w... Wyświetl post
EDIT:
Poniżej opisałem problemy z WhatsApp. Finalnie udało mi się przenieść historię czatów na inny telefon pomiędzy aplikacjami (ustawienia... Wyświetl post
Na smartfonie wszystko ok, na PC w kalendarzu Google nie widzę kalendarza Samsung.Nie chcę przechodzić na kalendarz Google bo szata graficzna... Wyświetl post
Samsung wprowadził nową funkcję do wybranych telefonów, tabletów i zegarków, dzięki której możemy obsługiwać nasze połączenia oraz wiadomości na... Wyświetl post