Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

problem z samsung music

(Temat utworzony: 29-03-2018 11:59 PM)
797 Wyświetlenia
Lenka1592
First Poster
Opcje

Witam, 

Ostatnio mam problem z instalacją aplikacji Samsung Music. Nie mogę jej zainstalować ponieważ mam komunikat, że mój telefon jest "niezgodny z tą wersją"... mam J3... i miałam już ją zainstalowaną ale musiałam oddać telefon do serwisu i od tamtego czasu mam ten problem. Zresztą już od jakiegoś czasu nie mogłam jej aktualizować. Co jest?!

0 Like
15 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Z którego ze sklepów próbujesz pobrać i zainstalować? Zawsze w internetach można poszukać starszej wersji i doinstalować samodzielnie.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
ParszywaGadzina
Journeyman
Opcje
Witajcie! Mam problem z zainstalowaniem domyślnej aplikacji do odtwarzania muzyki - samsung music. Niestety, moje próby spełzają na niczym bowiem wyświetla się komunikat "Ta aplikacja nie będzie działać na twoim urządzeniu". Taki stan rzeczy zastał mnie po wymuszonym resecie telefonu. Miał może z was tak ktoś i wie jak to naprawić? (Tak, próbowałem już ściągnąć najnowszą wersję oprogramowania)

image

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Aplikacje ściąga Pan że Sklepu Play czy Galaxy Store? Z tego drugiego instalujemy.Screenshot_20231114_072419_Galaxy Store.jpg
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, proszę pokazać screena z sekcji "informacje o oprogramowaniu"
Wchodzimy-> ustawienia-> informacje o telefonie-> informacje o oprogramowaniu
ParszywaGadzina
Journeyman
Opcje
Aplikacja nie istnieje nigdzie, a sklep samsunga był pierwszym miejscem w które zajrzałem - ku mojemu zdziwieniu, zastałem pustkę.
0 Like
ParszywaGadzina
Journeyman
Opcje
To wszystko jest zwodnicze - zaskoczyło mnie to, że przez tyle czasu nie podważałem braku zmiany wyglądu swojego androida. W czym problem? SmartSelect_20231114-073145_Software update_3883_1699943505.jpgScreenshot_20231114-073628_Settings.jpg
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Po wpisaniu Samsung Music w Galaxy Store ukazuje się od razu. Jaki to model telefonu S20? Wgrywane było jakieś oprogramowanie przez odina pewnie?
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Proszę Pana, tutaj ewidentnie była ingerencja w oprogramowanie telefonu i zapewne dlatego jest problem. Telefon nie pobiera najnowszych aktualizacji. Ma Pan wersje Androida z przed ponad 2 lat.

Konieczna będzie wizyta w autoryzowanym serwisie w celu wgrania prawidłowego oprogramowania.
Wtedy aplikacji powiną być dostępna
ParszywaGadzina
Journeyman
Opcje
A to ciekawe, nigdy nic takiego nie robiłem. Czeka mnie w takim razie wycieczka do serwisu. Wie pan ile kosztuje taka usługa?
0 Like