Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Maksymalne oszczędzanie energii

(Temat utworzony: 15-12-2021 10:53 PM)
873 Wyświetlenia
Palec
First Poster
Opcje
Czy w s21 jest opcja maksymalnego oszczędzania energii ? (Wyłącza się praktycznie wszystko można tylko dzwonić i pisać sms-y wejść w przeglądarkę i e-maila i tam kilka innych prostych czynnosci) W starym s8 to było i wiele razy mi tylko  uratowało bo telefon przy 30% bateri potrafił wytrzymać bardzo długo w s21 tego nie ma ja się pytam dlaczego ? FLAGOWIEC SAMSUNGA ZA PRAWIE 4 TYSIACE A JEST WYKASTROWANY Z WIELU PRZYDATNYCH OPCJI NIE WSPOMINAJAC O PUDELKU które w porównaniu do s8 jest biedne fest. Przykro mi to mówić ale s21 jest chyba ostatnim samsungiem jaki kupiłem nie tego oczekiwałem za te pieniądze. I co gorsza akcesoria z poprzednich samsungów nie mogą być wykorzystane w nowym. 
0 Like
13 Odpowiedzi
Pkolodz
Journeyman
Opcje
Ja tak samo co raz bardziej jestem podirytowany samsungiem cale zycie huawei teraz samsung s21 ale duzo brakuje z huawei. Kilka tematow wczesniej dodalem info na temat ukrywania tresci powiadomien. To bylo na kazdym huawei. Tu tragedia prezentujesz cos na tv i nagle sms sie pokazuje.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Palec  Dzień Dobry

Dostępne opcje oszczędzania baterii możemy znaleźć , wchodząc w ustawinia > Pielęgn. batrii i urządzenia > Bateria 

0 Like
Palec
First Poster
Opcje
Witam wiem że jest taka możliwość ale działa to inaczej i mnie efektywnie niż w takim np S8 w którym dało się wyłączyć w zasadzie wszystko nawet biometrię przez co można było używać telefon nawet kilka dni bez konieczności ładowania. Była to bardzo przydatna opcja zwłaszcza jak było się plenerze bez dostępu do Energi odpallo się tryb maksymalnego oszczędzania energii i 2 dni później człowiek był spokojny bo mógł wrazie czego wykonać połączenie. Baa w niektórych przypadkach życie może od tego zależeć. A co gorsza prownojemy w tej chwili telefony tej samej marki czego jeden kosztuje niecały 1000zl i jest to stary model już bez aktualizacji niestety z telefonem za 3600 zł.Przykre trochę jest to że Samsung od 2017 roku tak drastycznie zmienia swoją politykę na gorsze. Cóż pozostaje czekać na aktualizacje oprogramowania lub po prostu się przyzwyczaić.Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę.
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Palec, Czy przed włączeniem trybu oszczędzania energii zaznaczyłeś opcję Ogranicz aplik. i ekr. startowy ? Jest to odpowiednik trybu maksymalnego oszczędzania energii znanego z poprzednich modeli.

Screenshot_20211216-143141_Device care.jpg

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kamil40013  Tak, masz racje to będzie to rzeczywiście😀

Myślałem że tej opcji już nie ma :smiling-face:

A tez nie rzuciło mi się w oczy ponieważ było wyszarzane bo miałem włączony tryb oszczędznia.

0 Like
zarg4
Apprentice
Opcje

Witam. Mam smartfona samsung j530f/ds, android 9 i mam włączone maksymalne oszczędzanie energi. Pytanie: jak zmienić apki na pulpicie ? Na początku były 2 wolne miejsca, przydzieliłem 2 apki i teraz chce je zmienić jak to zrobić ?

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@zarg4, przytrzymaj palec na ikonce i wybierz opcję "Usuń". Miejsce się zwolni i będziesz mógł dodać inną aplikację.

0 Like
zarg4
Apprentice
Opcje

Przytrzymanie palca na ikonce nie działa, nic się nie dzieje. Jak długo trzeba trzymać palec na ikonce ???

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@zarg4, W tym trybie nie da się przeciągać ikon w tradycyjny sposób. Musisz usunąć istniejący skrót i dodać go na nowo w odpowiednim miejscu.

Screenshot_20231113-150124_Launcher.jpgScreenshot_20231113-150134_Launcher.jpg