Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z Google Pay po aktualizacji

(Temat utworzony: 09-12-2021 07:28 AM)
10869 Wyświetlenia
Katalonczyk0
Pioneer
Opcje
Witam,
Po ostatniej aktualizacji systemu (chyba zabezpieczen, dwa-trzy dni temu) zauwazylem, ze nie dziala u mnie google pay. Dostaje komunikat, ze moj telefon nie spelnia wymagan bezpieczenstwa i platnosci nie moga byc zrealizowane.... macie tez taki problem? 
147 Odpowiedzi
konrad03216
Apprentice
Opcje
Witajcie! 😄
Przedwczoraj zaktualizował mi się telefon Z flip 5. Dostał miesięczne poprawki bezpieczeństwa, i od tej pory portfel google nie działa i McDonald's. Czy u was też ten problem występuje? Czytałem na google że to wina Samsunga niby. Macie jakieś pomysły na naprawę tego? Nie chce resetować telefonu, bo tylko to pomaga na kilka godzin...
image

image

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj na początek wyczyścić dane aplikacji Portfel. Wskazówki znajdziesz w poniższym wątku:

[Poradnik] Jak rozwiązać problemy z aplikacjami?
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/rozwi%C4%85zywanie-najcz%C4%99st...

konrad03216
Apprentice
Opcje
Zrobiłem to co napisane w poradniku i dalej nie działa nic. Wiecznie coś nie działa w tym telefonie i trzeba resetować go do ustawień fabrycznych...
0 Like
konrad03216
Apprentice
Opcje
Brak certyfikatu. Jak go uzyskać?1705822144341.jpg
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj jeszcze wyczyścić dane aplikacji Sklep Google Play oraz Usługi Google Play.

0 Like
konrad03216
Apprentice
Opcje
Dalej nic. Pozostaje czekać, aż sami naprawia trudno... 1705841620810.jpg
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje
0 Like
MikroPL
Explorer
Opcje
Czy ktoś też ma problem z aplikacją Portfel Google na s24+? Otrzymuję informację, że moje urządzenie nie jest zgodne z tą wersją. Może ktoś zna rozwiązanie tego problemu?
0 Like
Dejw2077
Navigator
Opcje
Może jeszcze nie ma pierwszo dniowej aktualizacji i system jest uważany za coś pokroju bety.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Przed chwilą bez problemu uruchomiłem aplikację na telefonie Galaxy S24 Ultra. Spróbuj ponownie uruchomić telefon a jeżeli to nie pomoże to zainstaluj ponownie aplikację.