Cerrar

What are you looking for?

cancelar
Mostrando los resultados de 
Buscar en lugar de 
Quiere decir: 

Tema original:

Ustawienie latarki na potrójne kliknięcie bocznego przycisku

(Tema creado el: 02-09-2023 01:16 PM)
14002 Visitas

Yo también tengo este problema.

arczibals
Student
Opciones

Dzień Dobry, 

Zastanawia mnie jak mogę ustawić aby latarka odpalała się na 3 kliknięcia na bocznym klawiszu. Aktualnie mam na 2 kliknięcia. Dziękuje za odpowiedź
0 likes
24 Respuestas
FG_Test23
Black Belt 
Opciones
Nie ma opcji 3x bocznego przycisku dla gestów z tego co wiem. 3x boczny przycisk jest dostępny dla tego trybu awaryjnego. Można w "Good Lock" w "RegiStar" spróbować ustawić gesty na puknięcie w tył telefonu.
michalotron
Journeyman
Opciones
Dlatego w S23 brakuje mi remapowalnego przycisku bixby jak w S9 :C
0 likes
Samso30
Pathfinder
Opciones
Witam 

We wszystkich telefonach poprzednio, latarkę mogłem wyłączyć guzikiem zasilania.

Tak samo jak rozłączam połączenie, w jaki sposób ustawić to tutaj?

Guziki zasilania aktualnie nie wyłącza latarki. A włącza się SOS.

Jak korzystamy z latarki w nagłej sytuacji, to uciążliwe jest odblokowanie tekefonu, wysunięcie paska i szukanie brudnymi łapami latarki by ją wyłączyć. 

A poprzednio, można było to zrobić nawet w kieszeni. Klikając guzik power. 
0 likes
xZizou
Explorer
Opciones
W ustawieniach przycisku bocznego ustawisz latarkę lub inną aplikację żeby się uruchamiała po dwukrotnym naciśnięciu przycisku zasilania
W99
Samsung Members Star ★★
Opciones
Witam, aby ustawić funkcję przycisku bocznego:
Ustawienia-> funkcji zaawansowane-> przycisk boczny -> trybik-> wybieramy latarkę
Majorjajor
Explorer
Opciones
Cześć wszystkim, da radę ustawić jakiś gest lub przycisk na szybkie włączenie latarki, bez podświetlania ekranu? 
0 likes
PatrykPred
Big Cheese
Opciones
Ustawienia, zaawansowane funkcje, przycisk boczny, wybierasz aplikacje i latarka
Majorjajor
Explorer
Opciones
Już mam Ustawienia>Zaawansowane funkcje> Przycisk boczny > Otwórz aplikacje> Latarka.
LoliM4A1
Navigator
Opciones
W aplikacji RegiStar można ustawić włączenie latarki na krótkie przytrzymanie "power" jak dla mnie jest to lepsza opcja. Dodatkowo wtedy podwójne przyciśnięcie może być przypisane do aparatu.