Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ustawienie latarki na potrójne kliknięcie bocznego przycisku

(Temat utworzony: 02-09-2023 01:16 PM)
14053 Wyświetlenia
arczibals
Student
Opcje

Dzień Dobry, 

Zastanawia mnie jak mogę ustawić aby latarka odpalała się na 3 kliknięcia na bocznym klawiszu. Aktualnie mam na 2 kliknięcia. Dziękuje za odpowiedź
0 Like
Tomaszvp
Apprentice
Opcje

Witam społeczność.

Czy jest możliwość ustawienia jakiejś inteligentnej funkcji w ustawieniach aby latarka włączała/wyłączała się gestem, prostym znakiem zrobionym na wygaszonym ekranie bądź przyciskiem bocznym? 
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, istnieje taka możliwość.
Wchodzimy-> ustawienia-> ustawienia zaawansowane-> przycisk boczny-> wybierz latarkę
blacha21
Samsung Members Star ★
Opcje
Cześć! Wchodzisz w Ustawienia -> Zaawansowane funkcje -> przycisk boczny -> naciśnij dwukrotnie -> otwórz aplikację latarka
Selixo
Big Cheese
Opcje
Ewentualnie tryby i procedury z dodatkiem Routines+ i mamy latarkę na 2x klik np przycisku vol up, a power zachowuje swoje funkcje nadal jakie miał.
1707368295743.jpg
0 Like
Zbigolek
Samsung Members Star ★
Opcje
W apce Good Lock wchodzisz w One Hand Operation + i wybierasz swój gest na ekranie, którym uruchamiasz latarkę.1707369195208.jpg1707369363367.jpg

Mol-23
Navigator
Opcje
W apce Good Lock wchodzisz w moduł Regi Star, klikasz Side key action i wybierasz latarkę.1707378420309.jpg1707378420384.jpg1707378420459.jpg
Mol-23
Navigator
Opcje
Osobiście nie polecam tego rozwiązania z dwóch powodów:

1. Skrót ten zadziała wyłącznie jako włącznik, wyłączyć trzeba będzie na ekranie.
2. Przypisanie jakichkolwiek skrótów do przycisków głośności sprawi, że będzie trzeba operować nimi bardzo ostrożnie, żeby przypadkiem nie uruchomić skrótu.
0 Like
KIVIMAN
First Poster
Opcje
Podpinam się do pytania. Nie mogę robić zdjęć na włączonym oświetleniu. Jedynie Flash przy zdjęciu 🤕
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@KIVIMAN Nie da się włączyć latarki z włączoną kamerą. Kamera przejmuje wtedy kontrolę nad diodą latarki, aby móc korzystać z niej jako flashu.

Poopo
First Poster
Opcje
Podpinam się do pytania
0 Like