Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Podpowiedzi głosowe w Mapach google.

(Temat utworzony: 2 tygodni(e) temu)
78 Wyświetlenia
TenTaki
Helping Hand
Opcje
Po ostatniej aktualizacji Map Google podczas nawigacji nie mam podpowiedzi głosowych...jest tylko nic nie znaczący dźwięk/gong.
Jak przywrócić podpowiedzi?

0 Like
10 Odpowiedzi
Zonniak
Big Cheese
Opcje
Witam
Zobacz na ten screen. Musisz mieć tą funkcję tak jak ja aby mieć podpowiedzi głosowe. Funkcja nie działa przy wyciszeniu (jeśli ten głośniczej jest przekreślony) oraz przy wybracjach (takie jak głośnik z wykrzyknikiem).

Pozdrawiam1745240661255.jpg
0 Like
TenTaki
Helping Hand
Opcje
Mam to i jest tylko GONG...
0 Like
Zonniak
Big Cheese
Opcje
Ok. W takim razie Wejdź w aplikację mapy google --> kliknij swoją ikonkę w prawym górnym rogu --> nawigacja --> głośność nawigacji normalna/wysoka.
0 Like
TenTaki
Helping Hand
Opcje
Jest to ustawine i nadal bez zmian.
0 Like
Zonniak
Big Cheese
Opcje
Ok. To trzeba odinstalować ostatnią aktualizację. Wejdz w ustawienia --> aplikacje --> wyszukaj mapy google --> prawy górny róg i kliknij trzy kropki --> odinstaluj aktualizacje. Powinno pomóc.

Pozdrawiam
0 Like
TenTaki
Helping Hand
Opcje
Nie pomogło...masakra jakaś.
0 Like
Zonniak
Big Cheese
Opcje
W takim razie Wykonaj zabieg wipe cache partition. Zabieg nie usuwa danych.

[Poradnik] Jak wykonać zabieg wipe cache partition?
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

[YouTube] Instrukcja wideo wipe cache partition
https://www.youtube.com/watch?v=5RrGHHwvARM
0 Like
TenTaki
Helping Hand
Opcje
Od tego zacząłem zanim tu mapisałem....dzięki.
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Spróbuj jeszcze zrobić tak:
W miejscu gdzie masz dobry internet rozpocznij nawigacje i odczekaj 5-10 min (na włączonej aplikacji). W taki sposób powinny się pobrać/zaktualizować wskazówki głosowe. Jeśli to nie pomoże wyczyść jeszcze dane aplikacji Google Maps. Ustawienia --> Aplikacje --> Google Maps --> Pamięć --> Wyczyść dane.