Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z Always On Display

(Temat utworzony: 30-07-2020 09:24 PM)
2569 Wyświetlenia
garry200708
Student
Opcje
Hej! Na początek przekażę że wrazie czego jestem tu nowy więc przepraszam za błędy. Ale przejdę do sedna problemu. Otóż ekran Always On nie wygasza się w kieszeni. Sprawdzałem to wkładając telefon do kieszeni a następnie zerkając do środka (bo mam duże kieszenie). Pomoc z zakładki "Zadaj pytanie" nie pomaga, zamiast tego piszą o "ochronie przed przypadkowymi dotknięciami". Telefon którego dotyczy problem to SM-M215F
77 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Pozostaje sprawdzić oszczędzanie energii. Jeżeli to nie pomoże to warto wykonać wipe cache partition. Zabieg nie usuwa żadnych danych z telefonu.

[Poradnik] Jak wykonać zabieg wipe cache partition?
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

MathiasŁ
Explorer
Opcje

Na szczęście pomogła kwestia Oszczędzania energii. Totalnie zapomniałem o tej funkcji. Dziękuję za pomoc.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MathiasŁ, proszę bardzo. Najważniejsze, że udało się rozwiązać problem.

0 Like
Krzysztof871
Apprentice
Opcje

image

Cześć, mam problem z Always On Display. Przestawił mi się (wydaje mi się bez żadnej mojej ingerencji) w pozycję jak na zdjęciu. Nie jestem w stanie tego zmienić. Blokada obracania i ustawienia tego typu nie pomagają. Miał ktoś podobnie??
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Krzysztof871, Zobacz tu

Ustawienia --> Ekran blokady --> Always on Display --> Orientacja ekranu --> wybierz Pionowo

Krzysztof871
Apprentice
Opcje
Niestety nie mam takiej opcji "orientacja ekranu"Screenshot_20230603-163844_Settings.jpgScreenshot_20230603-163850_Settings.jpg
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Krzysztof871, Na pierwszym zrzucie ekranu, który dodałeś musisz kliknąć Always On Display i tam pokażą się kolejne opcje.

Krzysztof871
Apprentice
Opcje
Bardzo dziękuje🍻