Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z Always On Display

(Temat utworzony: 07-03-2023 12:32 PM)
95 Wyświetlenia
garry200708
Student
Opcje
Hej! Na początek przekażę że wrazie czego jestem tu nowy więc przepraszam za błędy. Ale przejdę do sedna problemu. Otóż ekran Always On nie wygasza się w kieszeni. Sprawdzałem to wkładając telefon do kieszeni a następnie zerkając do środka (bo mam duże kieszenie). Pomoc z zakładki "Zadaj pytanie" nie pomaga, zamiast tego piszą o "ochronie przed przypadkowymi dotknięciami". Telefon którego dotyczy problem to SM-M215F
77 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Tymuszor, nie ma takiej możliwości a tym bardziej nie ma takiej potrzeby. Życzę miłego wieczoru.

0 Like
Tymuszor
Navigator
Opcje
Ale wjaki sposób aby modernator zauważył i dał Panu ewentualną podwyżke🙂
0 Like
Tymuszor
Navigator
Opcje
Dziękuję I wzajemnie
A zapytam przy okazji na jakiej ulicy ma Pan punkt
0 Like
Tymuszor
Navigator
Opcje
Ale mimo wszystko życzę panu awansu i lepszej pensji
0 Like
Tymuszor
Navigator
Opcje
Mam problem znów wrócił problem z aod a resetowałem ustawienia wszystko robiłem
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Tymuszor, nie pracuję dla firmy Samsung. Jestem użytkownikiem tak jak Ty. Co do problemu to pozostaje wykonać hard reset, o którym wspomniałem wcześniej.

Tymuszor
Navigator
Opcje
Aha
0 Like
MathiasŁ
Explorer
Opcje

Moja koleżanka straciła podgląd na zegar na ekranie blokady w modelu a41. Niestety z tego co mówi nie może włączyć funkcji Always on Display- jest nieaktywna. Co może być powodem, jak to zmienić?

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Może ma włączone oszczędzanie baterii? Niech spróbuje również ponownie uruchomić telefon.

MathiasŁ
Explorer
Opcje

Też jej zaproponowałem ponowny restart telefonu. Niestety to nie pomogło. Zdziwiło mnie też to, że akurat funkcja Always on Display jest niemożliwa do włączenia, zaś pozostałe funkcje pod Ekranem Blokady działają normalnie. 

0 Like