Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Podzielony ekran

(Temat utworzony: 31-05-2022 08:05 AM)
1829 Wyświetlenia
GrażynaMalgorzata
Apprentice
Opcje
Witam czy ktoś ma wiedzę jak podzielić ekran w galaxy s21 ..😊 
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
kamilek123
Student
Opcje
Wejsc w wielozadaniowosc,nacisnac ikone aplikacji ktora chcemy dzielic na ekranie u gory miniaturki wybieramy opcje dzielenia z menu

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

11 Odpowiedzi
Rozwiązanie
kamilek123
Student
Opcje
Wejsc w wielozadaniowosc,nacisnac ikone aplikacji ktora chcemy dzielic na ekranie u gory miniaturki wybieramy opcje dzielenia z menu
GrażynaMalgorzata
Apprentice
Opcje
Ok dziekuje ślicznie poradziłam sobie ...😊 Pozdr
0 Like
kamilek123
Student
Opcje
Na dole ekranu sa 3 przyciski naciskamy ten po lewej stronie w ten sposob wchodzimy w wielozadaniowosc czyli aplikacje ktore mamy w tle uruchomione kazda aplikacja tam wyswietlona jest wyswietlona w postaci miniatures kazda miniaturka ma u gory ikone sygnalizujaca ktora to aplikacja dotykamy pozadanej ikony ktora chcemy wprowadzic w dzielenie ekranu I pokazuje sie menu wyboru wybieramy opcje otwarcia metoda dzielenia ekranu(nalezy pamietac ze nie kazda aplikacje mozna dzielic na ekranie)wybrana aplikacja otworzy sie nam na podzielonym ekranie I nalezy wybrac aplikacje z listy ktora otworzy sie nam na dolnej czesci ekranu.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@GrażynaMalgorzata  ogólnie wygląda to tak, po otwarciu ostatnich aplikacji:

Screenshot_20220531-084734_One UI Home.jpg

GrażynaMalgorzata
Apprentice
Opcje
Dziękuję bardzo ....A nie mogłam sobie poradzic ponieważ mam sciagniety launcher i stąd brak tej funkcji ale już ogarnęłam temat dziekuje bardzo raz jeszcze 😊
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@GrażynaMalgorzata  A rozumiem :smiling-face:

GrażynaMalgorzata
Apprentice
Opcje
😊
0 Like
Polab89
Apprentice
Opcje
Jak podzielić obraz w s21? coś mi się posypało...
0 Like
SzymonM
Expert
Opcje

@Polab89 kliknij w przycisk "Ostatnie" na pasku nawigacji, a następnie z listy ostatnio uruchomionych aplikacji kliknij na ikonę tej, którą chcesz otworzyć w widoku podzielonego okna.