Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Android Auto samochód na chwilę dostaje sygnał i następnie się rozłącza

(Temat utworzony: 15-07-2025 02:34 PM)
144 Wyświetlenia
MartynaC
Explorer
Opcje

Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć co sie mogło zadziać z połączeniem Android Auto. Telefon Samsung s24 Ultra, auto Ford Ecosport. Do 14 lipca 2025 roku wszystko pieknie działało polrzednio na telefonie Note 20 Ultra, Samsung s23 i teraz s24 Ultra - połączenie przez kabel (oryginalny Samsunga) i nagle przestało działać. Samochód na chwilę dostaje sygnał, zaczyna pojawiać się ekran Android Auto i następuje rozłączenie (telefon nadal ładuje się). Zmieniłam kabel i to samo. Na Samsungu S23 FE działa na dwóch kablach (starym i nowym). Już chyba rozłożyłam całkowicie ręce. 

0 Like
6 Odpowiedzi
SaCam
Helping Hand
Opcje
Czy na s24u była aktualizacja AA ostatnio?
0 Like
MartynaC
Explorer
Opcje
Ja juz odinstalowałam aktualizacje AA i dalej nic. Wczoraj o 8 wracałam pieknie na AA na nawigacji Google, wszystko było ok. O 14 wszystko runęło.
0 Like
MartynaC
Explorer
Opcje
Odinstalowanie nic nie dało, jest nadal tak jak było.
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@MartynaC Zauważyłaś, żeby w międzyczasie była jakaś aktualizacja? Spróbuj z czymś bezstratnym na początek. Wipe cache i reset wszystkich ustawień.

Wipe Cache:
https://www.youtube.com/watch?v=5RrGHHwvARM

Reset ustawień:
Zalecam też wykonanie resetu ustawień sieciowych.
Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetuj wszystkie ustawienia.

0 Like
MartynaC
Explorer
Opcje
Aktualizacja była telefonu dziś. Ale mam drui telefon s23 FE, na którym też jest ta aktualizacja i tam wszystko śmiga.
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@MartynaC Albo jest to przypadek, albo problem powstał właśnie po aktualizacji. Te same wersje oprogramowania na różne modele nieznacznie się różnią i może mieć to wpływ na faktyczne działanie urządzenia.

Spróbuj póki co z tymi resetami, które Ci przesłałem.

0 Like