Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak odinstalować domyślne aplikacje

(Temat utworzony: 15-10-2021 04:37 PM)
834 Wyświetlenia
KZQ
Helping Hand
Opcje

Czy da się w jakiś sposób całkowicie odinstalować aplikacje typu Bixby? 

0 Like
11 Odpowiedzi
Nyuno
Pathfinder
Opcje
Są zbyt mocno 'zakorzenione' 😉 w systemie. Ale... można. Root i można wszystko. Tylko po tym może telefon się dziwnie zachowywać.

Dlaczego chcesz go odinstalować? Włącza Ci się niechcący czy jak?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@KZQ  Niestety nie ma takiej możliwości, możemy jedynie zatrzymać aplikacje.

Bejek
Pioneer
Opcje
Nawet już root nie potrzebny, sciagasz apke na kompa podłączasz telefon w ustawieniach programisty ustawiasz debugowanie i można odinstalować z telefonu co się chce Bixby, YouTube i wszelakie śmieci których jest multum pozdrawiam 20211015_172147_3171.jpg
0 Like
Bejek
Pioneer
Opcje
Adb AppControl 1.7.1 najnowsza wersja dzięki temu programowi nie musiałem wgrywać root ale w. Końcu kiedyś go wgram brakuje mi nagrywania rozmów
Pietrek_xD
Pioneer
Opcje
Niestety nieda się odinstalować można jedynie tylko wyłączyć aplikację
0 Like
jeronimo1
Hotshot
Opcje
Do nagrywania rozmow tez nie potrzebny jest root, wystarczy tylko wgrac soft z csc ILO lub INS oraz uzyc apki SamKey.
0 Like
DamianM2
Apprentice
Opcje
Witam, wyłączałem aplikacje systemowe i ogólnie te z których nie korzystam a działają w tle. Kilka pousuwałem kilka po wyłączałem ponieważ mogą mi się przydać jeszcze kiedys. I teraz mam taki problem, ktory jak wyłączyłem aplikacje to potem nie da się jej spowrotem włączyć. Jest jakaś komenda ADB która umożliwia włączenie aplikacji? 

image

0 Like
wowo213
Pioneer
Opcje

Po prostu odwróć komendę którą wprowadziłeś do wyłączenia zamiast disable dajesz enable

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Tej aplikacji nie powinno.sie dać wyłączyć. Proszę wyczyścić dane poniżej ma Pan Domyślna pamięć będzie tam opcja Wyczyść dane.
0 Like