Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pasek nawigacji

(Temat utworzony: 24-09-2022 01:34 PM)
11854 Wyświetlenia
klosuyol
Journeyman
Opcje
Witam,  czy jest możliwość na telefonie samsung s20 fe 5g bardziej zaawansowana konfiguracja pasku nawigacji? Np. Naciśnięcie i przytrzymanie przycisku wstecz zamyka "twardo" aplikacje, przytrzymanie środkowego klawisza wygasza ekran. Korzystałem z takiej funkcji w xiaomi i była mega wygodna. 
Przejdź do rozwiązania
288 Odpowiedzi
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Przecież ciągle, tak było i można, to zmienić 🫤.
Screenshot_20240124_152743_Settings_1000020209_1706106464.pngScreenshot_20240124_152749_Settings_1000020210_1706106469.png
0 Like
Szopen
Pioneer
Opcje
W tym problem że w S23 i wszystkich poprzednich było jak u Ciebie. A teraz mam takie coś:1706106727813.jpg1706106727832.jpg
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Możliwe zatem, że Samsung zrezygnował z własnych gestów przeciągania i zostawił wyłącznie natywne gesty systemu Android. Dla pewności możesz wysłać zapytanie za pomocą aplikacji Samsung Members:

[Poradnik] Jak zgłosić błąd do firmy Samsung?
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/poradnik-jak-zg%C5%82osi%C4%87-b...

Szopen
Pioneer
Opcje
Dzięki. Spróbuję bo ta nowa metoda jest po prostu beznadziejna. Niby mała rzecz ale denerwuje na maksa. 48h i dalej nic nie jest lepiej.
tmykrk
Voyager
Opcje
Może aplikacja Good Lock pomoże? To fantastyczne narzędzie do modyfikacji systemowych ograniczeń.
Mighn
Big Cheese
Opcje
Samsung zrezygnował z swoich gestów, zostawił tylko natywny dla androida pasek przycisków lub oryginalne (zresztą bardzo wygodne) gesty - chociaż fakt, mogą wymagać chwilki przyzwyczajenia (po czym na prawdę nie ma się ochoty wracać do gestów samsungowskich)... a dla czego? Znając życie, pewnie mało kto tego używa, wiec nie opłaca się utrzymywać.
Mi nie podoba się, że podobno nie da się wyłączyć widoczności dolnej kreski - podobno przez jedną z funkcji AI
Szopen
Pioneer
Opcje
A czy w good lock można włączyć 3 przyciski docka na gesty?
0 Like
tmykrk
Voyager
Opcje
Nie mam pojęcia. Nie używam tego ustawienia. Aplikacja pozwala na bardzo dużo zmian.
0 Like
Kirk_ooo
Pathfinder
Opcje
Dokładnie, gesty to pół biedy ale ta dolna kreska doprowadza mnie do szału. Nie ma póki co opcji wyłączenia jej.
alagocki
Journeyman
Opcje
Hey, wie ktoś jak w s24 ultra wyłączyć ten pasek na dole nawigacyjny? Chodzi o ten szary pasek co jest jak mamy gesty włączone, w s23 ultra dało się go w ustawieniach wyłączyć...