Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Okno połączeń przy korzystaniu z innych aplikacj

(Temat utworzony: 25-05-2021 05:24 PM)
834 Wyświetlenia
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Nie działa okno połączeń , podczas korzystania z innych aplikacji mimo ustawienia cały ekran , wyświetla się małe okno połączenia , jakie aplikacje , a np. Galeria , albo przeglądarka zarówno Google Chrome jak Samsung Internet 
Oprogramowanie aktualny Tmobile 

image

0 Like
13 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Spróbuj może wyczyścić dane aplikacji Telefon. 

0 Like
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Tryb bezpieczny , sprawdzony , aplikacja telefon wyczyszczona , awast usunąłem , trzeba zatrzymać potem odinstalować , zobaczę teraz Screenshot_20210525-193153_Settings.jpg
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

I jak? 

0 Like
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
No teraz po soft resecie telefon zwariował, jest super, bo nic nie ma, nie ma jak telefonu odebrać ,
Pozostają ustawienia fabryczne i kasowanie wszystkiego , no bajka , zwykła strona podczas dzwonienia i nie ma nic, nic

Ps połączenia są jedynie na ekranie powiadomień , wyłączony ekran , wygaszony

Profil zresetowany , jest domyślny Screenshot_20210525-221516_Samsung Internet.jpgScreenshot_20210525-222151_Settings.jpg
0 Like
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Mam włączony tryb , nie przeszkadzać i to wyłącza nawet ulubione , na razie wyłączyłem , działa ufff,

Coś jest z systemem !!Screenshot_20210525-225552_Settings.jpg
0 Like
maYek998
Student
Opcje

image

Dzień dobry
Podczas korzystania z innych aplikacji mam w ustawieniach ustawione wyskakujące duże okno połączenia... Niestety zawsze pojawia się małe, czy to ból tego modelu 😞 Chciałbym duże tak jak mam ustawione, niestety wszelkie próby spełzły na niczym. Ma ktoś może jakiś rady?
A52S5G 
Pozdrawiam
0 Like
Paramedic88
Troubleshooter
Opcje
To jest opcja tylko dla systemowego dialera. Każda apka ma swoje okno indywidualne. Nie da się chyba tego zmienić.
0 Like
Abisai78
Helping Hand
Opcje

Hejka, mam w aucie taki problem (nie używam Android Auto), że przy włączonej nawigacji Google Maps, kiedy wybiorę nr telefonu "z kierownicy", okno połączenia zasłania mi całe mapy - a powinny się co najwyżej zminimalizować do okienka. Gdzie mogę sprawdzić to ustawienie?

I drugie pytanie - czy można w ogóle ustawić żeby ekran połączeń wychodzących był mniejszy? Tak jak połączeń przychodzących podczas używania aplikacji (małe wyskakujące okno)?