Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S24 Spotify - zacina się przewijanie utworów na zablokowanym ekranie/zacina się aplikacja

(Temat utworzony: 15-05-2024 08:15 PM)
378 Wyświetlenia
dawidp
Pioneer
Opcje

Cześć, piszę w sprawie kolejnego problemu, który dotyczy Spotify. Używając Spotify i zmieniając utwory na zablokowanym ekranie, zacina się przewijanie utworów. Wchodząc na aplikacje, nie mogę wejść, ponieważ zacina się aplikacja. Instalowałem od nowa aplikacje Spotify, zrobiłem wipe cache partition i nic. Miał ktoś może podobny problem?

5 Odpowiedzi
mr0czny
Voyager
Opcje
Witam,
Problem rzeczywiście istnieje (W moim przypadku), ponieważ posiadam kilka telefonów z One Ui 6.1 jak oraz One Ui 6.0 i problem też występuję. Szybkie przewijanie utworów prowadzi do mega zacinek telefonu. Ale ani Ty ani Ja nie jesteśmy wstanie tego naprawic bo to wina optymalizacyjna. Pozdrawiam.
0 Like
mr0czny
Voyager
Opcje
Witam,
Problem z zacinajacym się spotify występuję również u mnie. Moim zdaniem winna jest optymalizacja, bo w One Ui 5.1 problemu nie mialem a problem zaczol sie pojawiac w One Ui 6.0
0 Like
dawidp
Pioneer
Opcje
Posiadam ten telefon dwa miesiące i coraz bardziej przymierzam się do zakupu iPhone, bo zaczyna mnie to trochę irytować
0 Like
mr0czny
Voyager
Opcje
No cóż jak kto woli. One Ui 6.X ma problemy, ale raczej ja bynajmniej na IOS nie przejde ze wzgledu na ich polityke chronienia uzytkownika czyli brak mozliwosci instalacji aplikacji zpoza ich sklepu + wiekszosc apek jest platnych a na androidzie nie.
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, Spotify jest zewnętrzną aplikacją i trzeba zgłaszać problem do ich dewelopera aplikacji.