Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie załączają się zdjęcia z galerii

(Temat utworzony: 19-03-2020 09:20 PM)
11200 Wyświetlenia
Lilavi
Pathfinder
Opcje

Witajcie, mam od godziny problem z wysłaniem zdjęcia na Messengerze z poziomu galerii, restartowałam telefon, przeinstalowałam Messengera, przywróciłam ustawienia fabryczne, wszystko na nic. Kiedy wybieram zdjęcie które chcę komuś wysłać i wybieram ikonkę Messengera, włącza się on i normalny widok osób z którymi rozmawiałam, zamiast załączenia zdjęcia. Wiem, że mogę załączyć zdjęcie z poziomu Messengera ale nie o to mi chodzi. Pomocy :smiling-face:

0 Like
70 Odpowiedzi
Mrpixel
First Poster
Opcje
Spróbuj w aplikacjach zmienić ustawienia 1709068266171.jpg
0 Like
Lido2024
Journeyman
Opcje
Robiłam to już, ten sam problem... trzeba wejść w messengera i dopiero można wczytać zdjęcie...
0 Like
Lido2024
Journeyman
Opcje
I ten sam komunikat1709068850069_1709068850056_0.jpg1709068878946.jpg
0 Like
tomek310
Navigator
Opcje
U mnie to samo s23 ultra
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@MajinGoku@Mrpixel@Lido2024@tomek310, sprawdziłem i u mnie działa. Czy chodzi wam o udostępnianie do wiadomości prywatnych, czy do relacji? Macie tu: Ustawienia > Aplikacje > Messenger > Uprawnienia zaznaczoną opcję "Zdjęcia i filmy"?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

paba1989
Student
Opcje
Cześć, od początku użytkowania s24 mam problem z udostępnianiem zdjęcia z galerii do czatu w messengerze. Wyświetla się komunikat o konieczności włączenia rolki z aparatu w uprawnieniach messengera ,ale za chiny nie widzę tego. Ktoś miał podobny problem? W okienku czatu na messengerze mogę dodać zdjęcie z galerii bez problemu ,w drugą stronę już jak wyżej 
Fallorise
Explorer
Opcje
Cześć,
Po prostu wejdź w ustawienia i przyznaj uprawnienia do zdjęć i filmów.

(przytrzymaj na ikonce aplikacji messenger, a potem kliknij " i " , przejdziesz do menu gdzie masz uprawnienia i tam musisz zezwolić na zdjecia i multimedia, wszystko)

Normalnie powinna cie zapytać sama aplikacja, ale może pominąłeś to powiadomienie i musisz teraz ręcznie.
0 Like
paba1989
Student
Opcje
No właśnie miałam te uprawnienia do zdjęć odhaczone , nie widziałam w uprawnieniach aplikacji nic więcej do odhaczenia . Ale Twój komentarz i tak nu pomógł, bo przypomnial mi ,że najprostsze rozwiązania są najbardziej skuteczne - odinstalowałam i zainstalowałam messengera od nowa;p i tetaz jest ok także dzięki:)
Fallorise
Explorer
Opcje
Mialem dopisać że ponowna instalacja sprawi ze aplikacja raz zapyta
0 Like
Fallorise
Explorer
Opcje
Pamiętaj o funkcji przyznawania uprawnień, bo nie każda aplikacja potrzebuje wszystkich, a nawet nie powinna. Niektóre do poprawnego działania potrzebują niektorych uprawnień
0 Like