Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Messenger

(Temat utworzony: 01-11-2021 11:25 AM)
650 Wyświetlenia
Madzix
Student
Opcje
Witam. Posiadam samsung galaxy a52s 5g. Problem mam tego typu iż zdarza się ze kiedy opuszczę aplikacje messenger a pracuje jeszcze na telefonie To wciąż zostaje przez cały ten czas dostępna na messenger. Czy ktoś pomoże dlaczego messenger w tym czasie nie wylogowuje się?
0 Like
11 Odpowiedzi
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Madzix, jedno i drugie jest problemem Facebooka. Po pierwsze, nie umie poprawnie wykryć, kiedy jesteś online, kiedy nie. Ale tak się zdarza, chociaż o wiele rzadziej, również innym mediom społecznościowym/komunikatorom. Na przeglądarce na komputerze też to się dzieje, wyłączasz zakładkę i samą przeglądarkę, a ludzie jeszcze przez jakiś czas widzą cię online.

Po drugie, aplikacja Messenger nie radzi sobie z procesami zarządzania aplikacjami od Androida. Przerobiłem w swoim życiu telefony chyba 5 różnych firm i na każdym był problem z powiadomieniami z Messengera, dochodziły tylko do momentu, póki aplikacja była otwarta i nie została usunięta z pamięci RAM. Próbowałem chyba wszystkiego. Rozwiązaniem okazało się zrezygnowanie z usług Facebooka, a kiedy moja praca zaczęła wymagać założenia konta, ściągnąłem Messenger Lite i wszystko śmiga.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Dawidm83
Pathfinder
Opcje
wyczyść pamięć i wyłącz optymalizacje bateri tych aplikacji ktorych używasz
0 Like