Nie wiem co się dzieje ale nagle wszystkie komunikatory i niektóre aplikacje Nie łącza się się siecią. Żadna siecią, czy to wifi czy dane... Wyświetl post
W jaki sposób cofnąć ostatnią aktualizację oprogramowania telefonu? Zepsuła mi telefon bo się zawiesza i wychodzi z aplikacji podczas korzystania.
... Wyświetl post
Dzisiaj w aplikacji Samsung Members pojawiło się nowe ogłoszenie, z którego dowiadujemy się, że w połowie marca zostanie wprowadzona nowa wersja... Wyświetl post
Mam ustawione aby podczas używania telefonu , lub normalnie gdy telefon leży , aplikacja pokazywała połączenie i kontakt na całym ekranie , telefon... Wyświetl post
Witam. Moim problemem z tym telefonem jest fakt, że nie dzialaja żadne aplikacje TV. Nie działa Netflix, UPC TV Go, Player, Play Now. Ciemny ekran... Wyświetl post
Cześć.Mam problem z połączeniem się do aplikacji Samsung Health. Wygląda na to, że moja karta SIM ma zarejestrowany nieprawidłowy numer i w... Wyświetl post
Hej! Mam pewien problem z samsungiem s20fe 5g.podczas pisania wiadomości SMS,w messengerze,whatsuppie występuje blokada ściągnięcia paska... Wyświetl post
Mam pytanie bo szukam i nie mogę znaleźć.
Jak ustawić przekazywanie połączeń z karty SIM na kartę SIM w Samsung s20+.
Tzn.ze jeśli dzwonię... Wyświetl post
Mam problem z bąbelkami powiadomień. W ustawieniach wybrane są bąbelki, ale aplikacja Wiadomości i Messenger nie pokazuje ich w ten sposób, tylko... Wyświetl post
Ten post jest tylko informacyjny, być może komuś rozwiąże problem.
Na co dzień używam Samsung Health na A40 (SM-A405FN/DS), między innymi do... Wyświetl post
Z czym może być związany taki problem: na tel Galaxy S 20 + podczas oglądania netflixa co 4 min wyłącza się film. Niezależnie czy korz z WiFi... Wyświetl post
Witam
Miałem przed serwisem w Samsungu aplikacje lupa i ona była systemowa czyli zainstalowana z resztę apek. W s21 ultra i teraz nie mogę... Wyświetl post
chyba ostatni lub przed ostatni update to zespół bo wcześniej płaciłem normalnie, dziś się w sklepie zdziwiłem - dobrze , że miałem kartę normalną... Wyświetl post
Chciałem powiedzieć że na moim urządzeniu galaxy j7 2016 po aktualizacji została wprowadzona funkcja mój sejf, która nie działa ponieważ gdy... Wyświetl post
Hej od paru dni jestem posiadaczem Galaxy S20 FE. Dzisiaj pojawił się problem ze podczas słuchania muzyki nie są w Samsung Music odtwarzane pliki... Wyświetl post
Jak mogę dodać zekarek tikwatch do aplikacje SH, nie umiem połączyć aplikacji przez co nie sczytuje mi żadnych danych oraz treningów , totalna lipa... Wyświetl post