Co jakiś czas każda aplikacja samoczynnie się zamyka. Na starym LG V30 nie miałem takiego przypadku ani razu przez trzy lata użytkowania. A tu... Wyświetl post
Podczas ostatniego wydarzenia Galaxy Unpacked Samsung podjął współpracę z UNDP (United Nations Development Programme) (Program Narodów... Wyświetl post
Od pewnego czasu mam problem z Samsung Music. Po zakończeniu utworu piosenka cofa się do ostatnich 5 sekund utworu a czas trwania piosenki leci... Wyświetl post
No właśnie, jak wyłączyć Asystenta Google w A71?
Wg znalezionych informacji, należy:1) uruchomić aplikację Google - jak to zrobić? Kliknięcie w... Wyświetl post
Czy jest możliwość zamieszczania wstawiania hiperłączy (jako fragment tekstu) w aplikacjach do e-maili na system Android? Przeze wszystkim w takich... Wyświetl post
Czesc, niestety od paru dni wylacza mi sie dziwiek powiadomień messeger whatsupp czy sms. Po zresetowaniu telefonu na chwile jest okey a pozniej... Wyświetl post
Cześć mam taki oto problem z Bixby routine.
Mianowicie za pośrednictwem Smart things oraz Smart life chciałem włączać i wyłączać gniazdka w domu... Wyświetl post
Witam, na telefonie Galaxy A20e w spisie połączeń mam połączenie które jest odebrane z komunikatem "odebrane zdalnie". Czy ktoś spotkał się... Wyświetl post
Cześć od niedawna mam taki problem, gdy oglądam film na netfilx lub na przeglądarce samoczynnie wyrzuca mnie z filmu lub minimalizuje się ekran , w... Wyświetl post
Cześć, kupiłem niedawno Samsunga Galaxy S10 i zauważyłem, że nie mogę używać aplikacji typu Samsumg Health, Samsung Pass itp. Przeczytałem na... Wyświetl post
Witam, zrobilam aktualizację i znikły mi miniatury fotek w kontaktach, jak je przywrócić? W sms są tylko w ostatnich połączeniach ich nie ma.... Wyświetl post
Witam mam pytanie odnośnie tego czy ktoś mnie zablokował na swoim telefonie czy np. Jak wysłałam do kogoś smsa I jest opcja że wysłane a raport... Wyświetl post
Potrzebuje pomocy (samuang galaxy a7 2018). Za każdym razem kiedy wykonam z kimś połączenie przez messenger po jego zakończeniu nadal telefon... Wyświetl post
Witam od jakiegoś czasu borykam się z problemem tej aplikacji. Mam ją wyłączoną jednak po czyszczeniu pamięci ram za każdym razem widnieje jakby... Wyświetl post
Witam,
Po ostatniej aktualizacji Free dostaję monit o konieczności ustawienia wieku na koncie Samsung aby aplikacja mogła działać. Wiek jest... Wyświetl post
Zakladalam konto samsung w UK (tel tez brytyjski jak i karta). Teraz mam telefon polski i karte z numerem polskim. Jednak na moim koncie ciagle... Wyświetl post