Mogę prosić o pomoc,czym otwierać pliki pdf? Jest jakaś aplikacja Samsung? Wyświetl post
@Adam_Bul Jest wiele aplikacji które otwierają pliki. pdf ja polecam Acrobat Reader, zwłaszcza jeżel... Wyświetl post
Korzyści na każdym kroku
Custom List Message Item |
---|
Mogę prosić o pomoc,czym otwierać pliki pdf? Jest jakaś aplikacja Samsung? Wyświetl post @Adam_Bul Jest wiele aplikacji które otwierają pliki. pdf ja polecam Acrobat Reader, zwłaszcza jeżel... Wyświetl post |
Witam, od paru dni mam dziwny problem z tą przeglądarką. Gdy próbuję wpisać coś w pasku adresu/szukania, to po wpisaniu dwóch liter pisanie się... Wyświetl post Szczerze mówiąc wolałbym nie zerować WSZYSTKICH aplikacji. Ale przeszedłem na Edge, jest prawie taka... Wyświetl post |
Witam, problem dotyczy mojego Galaxy S21. Miałem około miesiąc temu problem z portem ładowania. Telefon przestał się ładować za pomocą kabla,... Wyświetl post @Members_aaVy1Yz, może w takim razie warto jeszcze raz udać się do serwisu, żeby sprawdzili gniazdo ... Wyświetl post |
Czy jest jakaś apka w formie widgetu na podobieństwo tego z iOS 15 gdzie po przesunięciu w lewo mamy info o stanie baterii telefonu i połączonych... Wyświetl post |
Nie da się zalogować na chromie, nie utrzymuje zalogowania w przeglądarce internetowej. Milion razy można się zalogować, a i tak przenosi do... Wyświetl post |
A więc bixby home w one ui 1 na androidzie 9 pie było czymś super bo mogłeś zobaczyć swoje kroki,filmy na netlix,zdjęcia i wiadomości itakie... Wyświetl post 2 zdjęcia to bixby home a ostatnie to teraz ,wdg mn praktyczne bo wiadomości też tam były Wyświetl post |
Cześć wszystkim. Mam pytanie odnośnie aplikacji Galaxy Wearable. Kupiłem ostatnio słuchawki Galaxy buds plus i połączyłem je z moim Galaxy s9... Wyświetl post |
Aplikacją Teams wciąż przestaje działać - (zrzut ekranu) Wyświetl post |
Nie mogę znaleźć numeru kompilacji, nie ma go w informacjach o oprogramowaniu, pomocy. Wyświetl post |
Cześć. Mam problem ze zmianą maila w koncie samsung, ponieważ utraciłem maila, ale on został w koncie i chcę go zmienić. Próbowałem chyba... Wyświetl post Wiesz jak ludzie czytają pewne informacje? Gdybyś ich posłuchał to byś się zdziwił. Ale ok. Ja widzę... Wyświetl post |
@Members_GgENAB1 Witam Na jakim etapie pojawił się ten komunikat? Aktualizacja rozumiem się pobrała ... Wyświetl post |
Witam Kilka miesięcy temu niechcący odznaczyłem aby One Drive znajdował nowe foldery z plikami multimedialnymi. Na liście folderów do... Wyświetl post @MackQ spróbuj jeszcze wyczyścić pamięć cache:https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-sma... Wyświetl post |
Hej wie ktoś jak wyczyścić pamięć podręczną wszystkimi aplikacjom na raz? Wyświetl post @sam676, W starszych modelach była taka możliwość. Potem z jakiegoś powodu z niej zrezygnowano Andro... Wyświetl post |
Przesiadłem sie z Galaxy S8 na Note 10+ i mam problem z zalogowaniem się do niektórych aplikacji. Np aplikacji mojego banku, aplikacji do... Wyświetl post @Members_rHqrDEx, ograniczenia co do ilości znaków w haśle były akurat na starszych urządzeniach, na... Wyświetl post |
Po zainstalowaniu smarthings na telefonie galaxy M31s i odpaleniu pilota, w opcjach brakuje mi opcji przesyłania dzwieku z telewizora (tez samsung)... Wyświetl post @qbab Nie wszystkie modele telefonu mogą mieć taka możliwość. Jest to uzależnione od wersji aplikacj... Wyświetl post |
Witam , czy ktoś z was również ma problem z aplikacją samsung Health ? Od 2 najnowszych aktualizacji nie jestem wstanie jej otworzyć. Mam... Wyświetl post @OleksiiA @Alice2000 Cześć Tak, wchodzimy na zegarku w Samsung Health > schodzimy na sam dół > Ustaw... Wyświetl post |
Witam! Mam pytanie: czy po włączeniu nawigacji po systemie poprzez gesty (te w lewo, prawo i górę, jeden pasek na dole ekranu) istnieje skrót do... Wyświetl post |
Nie mogę pobrać netflixa pokazuje się ze urządzenie ma zła wersję oprogramowania Ponadto przy włączeniu samsung Health wyskakuje błąd że w... Wyświetl post Kolego sprawdź w ustawieniach- opcje programisty, czy nie masz włączonej opcji "odblokowanie OEM". J... Wyświetl post |
Witam, czy można dodać na stałe jasny pasek nawigacji w Samsung Galaxy S8 w Android 9.0? Wyświetl post @MartinShudy Wrzuć zdjęcia jak wygląda u ciebie? Nie mam takiego telefonu aby to sprawdzić. Wpisz so... Wyświetl post |
Cześć, mam problem ze Smart switch. Przed wysłaniem mojego Note 10+ do serwisu zaopatrzyłem się w telefon zastępczy - S21+. Wszystkie dane... Wyświetl post właśnie żałuję że zrobiłem tą aktualizację na s21+, nawet nie przeczytałem co zmienia tylko zatwierd... Wyświetl post |
Użytkownik | Liczba like |
---|---|
187 | |
105 | |
96 |