Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z aplikacją Samsung Gear 360

(Temat utworzony: 24-04-2021 09:48 PM)
1248 Wyświetlenia
Petroniusz72
Apprentice
Opcje

Po aktualizacji nie można wejść do galerii i po zrobieniu zdjęcia brak możliwości podglądu, próba na trzech telefonach galaxy note 10 plus, S6 edge i A7 2019, żenadą jest robić aktualizację która zamiast ulepszenia wprowadza jeden wielki kaszan,  czy jest jakiś patent by wszystko działało ? Dodam że odinstalowanie aplikacji nic nie zmieniło a funkcja aktualizacji również nie działa.

9 Odpowiedzi
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@Petroniusz72 Spróbuj wyczyścić dane aplikacji i jej pamięć. Ścieżka: Ustawienia -> Aplikacje -> Konkretna aplikacja -> Pamięć domyślna. Jeżeli to nie pomoże to wejdź w Informacje o aplikacji -> trzy kropki po prawej stronie -> Odinstaluj aktualizacje.  Daj znać jakie są efekty.

JanekKolo
Student
Opcje
Mam to samo. Support Samsunga zignorował prośbę o wsparcie
0 Like
DanielSz
Voyager
Opcje

Próbowałeś wykonać kroki opisane przez użytkownika wyżej?

JanekKolo
Student
Opcje
Nie mam opcji "odinstaluj aktualizację".
Pierwszy sposób nie pomógł
0 Like
Spotter
First Poster
Opcje
Potwierdzam. Ja również z kamery mam przycisk do papieru. Bez tej aplikacji kamera jest niemal bezużyteczna. Również szukam rozwiązania tego problemu.
0 Like
AgnieszkaG
Expert
Opcje

@Spotter @JanekKolo Aplikacja do kamerki nie ma już wsparcia, info znajduje się w Sklepie Play:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.android.gear360manager&hl=pl&gl=US

Spotter
First Poster
Opcje
Ja to wiem. Nie zmienia to faktu, że w Samsungu zapomnieli totalnie o użytkownikach tej kamery, nie proponując żadnej alternatywy. W tym momencie kamera praktycznie jest bezużyteczna.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jedyne co możemy zasugerować na forum to kontakt z firmą Samsung za pomocą aplikacji Samsung Members.

Wskazówka - zgłaszanie błędu do firmy Samsung
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/poradnik-jak-zg%C5%82osi%C4%87-b...

peceq
First Poster
Opcje
Próbował ktoś zainstalować starsze wersje aplikacji ?
0 Like