Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Częsty Problem

(Temat utworzony: 30-10-2021 07:36 PM)
333 Wyświetlenia
Bejek
Pioneer
Opcje
Włączono tryb Nie przeszkadzać---mam s21 ultra Android 12 Beta 2 
 co go wyłączę to średnio po 4 godzinach znów się odpala odznaczam hamonogram ale i tak po jakimś czasie się sam tworzy może ktoś ma jakieś pomysły pozdrawiam 😀

image

image

0 Like
8 Odpowiedzi
jaro5
Pathfinder
Opcje
Witaj ja mam s20 fe 5g i mam ten sam problem. Ostatnio robiłem hard reset i od tego momentu jak wsiądę do samochodu to po podróży właśnie widzę powiadomienie że mam włączony tryb nie przeszkadzać (tryb samochodowy) i właśnie miałem o to samo pytać! Też nie wiem dlaczego to się włącza i też próbuje go cały czas wyłączać ale to nic nie daje!!!?
0 Like
AdamKołakowski
First Poster
Opcje
Ja mam s21 ultra i tak jak wy problem z nie przeszkadzać. Znalazl juz ktoś jakiś sposób na to
0 Like
jaro5
Pathfinder
Opcje
Nie wiem czy to pomoże ale w ustawieniach /Google/usługi google/bezpieczeństwo osobiste/...jest tam odnośnik do włączenia wyciszenia powiadomień podczas jazdy...ja to wyłączyłem i zobaczę czy tryb samochodowy będzie nadal się pojawiał...
wckxr
Voyager
Opcje
Wyłącz tą opcję i już nie powinien się włączać Screenshot_20211031-075119_Samsung Members_20301.jpg
0 Like
jaro5
Pathfinder
Opcje
Kolego jak tak wyłączysz to po wejściu do pojazdu tryb ten się automatycznie włącza
0 Like
Bejek
Pioneer
Opcje
To nie działa- Karmelowy - ale kolega wyżej napisał o ustawieniach w Google i póki co brak komunikatu od wczoraj 😀
0 Like
jaro5
Pathfinder
Opcje
I co kolego poradziłeś sobie z tym trybem...jak nie to zrób tak jak napisałem i poście i wszystko będzie ok
0 Like
AdamKołakowski
First Poster
Opcje
Wyłączyłem w usługach google bo nic innego nie pomagało zobaczymy co z tego będzie. Jak pomoże to dam znać
0 Like