Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Messenger - problem z dymkami

(Temat utworzony: 11-02-2020 01:50 PM)
31288 Wyświetlenia
LarsonP
Pathfinder
Opcje

Cześć, ostatnio zauważyłem u siebie problem z dymkami czatu w apce Messenger. Czasami dzieje się tak, że przyjdzie mi nowa wiadomość, a nie pojawi się nowy dymek tylko dostaje informacje w belce na górze, jednak klikając w to powiadomienie dymek się nie uruchamia. Po wejściu w aplikacje i otworzenie wiadomości, która przyszła przed chwilą konwersacja uruchamia się normalnie, ale dodatkowo pojawia się wcześniej pominięty dymek przysłaniając czat. Czy miał ktoś podobny problem? Mam S10 z One UI 2.0, Messenger aktualny. Wipe cache partition nie naprawia problemu. Problem naprawia się po ponownej instalacji aplikacji, jednak po jakimś czasie powraca na nowo.

0 Like
M_Lange
Pathfinder
Opcje
Też to mam, to chyba problem z samym messengerem, widziałem że na huaweiu u dziewczyny też to występuje
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, tutaj raczej problem leży po stronie aplikacji, a nie Samsunga. Jedynie można spróbować reinstalacji aplikacji
0 Like
Daniel8824
Navigator
Opcje
Mam to samo z tymi dymkami więc pewnie jest to problem globalny po kolejnej gównianej aktualizacji
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Motaba@M_Lange@Daniel8824jest to problem po stronie samej aplikacji, więc należy go zgłasząć do korporacji Meta.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

TeaMastee
First Poster
Opcje
Mam problem z messenger'em po ostatniej aktualizacji telefonu. Dymki czatu zamiast otwierać czat na aplikacji np. YouTube to przekierowuje mnie do aplikacji Messenger. Czy może mi ktoś pomóc lub podpowiedzieć gdzie to zgłosić? 
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@TeaMastee, jest to problem po stronie samej aplikacji, więc należy go zgłasząć do korporacji Meta.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Nacia_pacia
Journeyman
Opcje
Ostatnio mam problem z messengerem . 
Kilka osób które zna ma ten sam problem, że wyskakują dymki czatu ale nie można w nie wejść . Po na ciśnieniciu na dymke czatu wyrzuca na aplikacje messengera. Jak odinstalowałam i zainstalowałam dalej jest ten sam problem, tylko już mam cały czas samouczka ktorego nie mogę wyłączyć. 
WIe może ktoś jak to naprawić czy to błąd messengera? 
M_Lange
Pathfinder
Opcje
To błąd messengera, trzeba czekać na aktualizacje aż naprawią
Acotar
Student
Opcje
Hej, ostatnio mam duży problem i nie wiem jak sobie z tym prowadzić. Była nowa aktualizacja systemu, którą naturalnie pobrałam. Niestety po tym mesenger zaczął się psuć. WyglądaWygląda to tak że gdy naciskam dymek chatu zamiast standardowo wyświetlić się nad np yt. To otwiera mi to w aplikacji messengera. Jest to dosyć uciążliwe. Ponowne uruchomienie telefonu nie działa, wstrzymanie aplikacji też, w ustawieniach się niczego nie doszukałam, a działa tylko ponowna instalacja. Szkoda że działa to max kilka godzin i problem powraca. Nie wiem już co robić i prosze o pomoc. Mam dość że dymek działa jak ikonka aplikacji. 

Z góry dziękuję za pomoc^^

Samsung Galaxy a53 5G

M_Lange
Pathfinder
Opcje
To wina messengera, problem nie występuje tylko na samsungach, trzeba czekać na aktualizacje która to naprawi