Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Messenger - problem z dymkami

(Temat utworzony: 11-02-2020 01:50 PM)
31370 Wyświetlenia

Też mam ten problem

LarsonP
Pathfinder
Opcje

Cześć, ostatnio zauważyłem u siebie problem z dymkami czatu w apce Messenger. Czasami dzieje się tak, że przyjdzie mi nowa wiadomość, a nie pojawi się nowy dymek tylko dostaje informacje w belce na górze, jednak klikając w to powiadomienie dymek się nie uruchamia. Po wejściu w aplikacje i otworzenie wiadomości, która przyszła przed chwilą konwersacja uruchamia się normalnie, ale dodatkowo pojawia się wcześniej pominięty dymek przysłaniając czat. Czy miał ktoś podobny problem? Mam S10 z One UI 2.0, Messenger aktualny. Wipe cache partition nie naprawia problemu. Problem naprawia się po ponownej instalacji aplikacji, jednak po jakimś czasie powraca na nowo.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Mikalekk jaki model i jaką wersję systemu masz na myśli? Bo jeżeli chodzi o androida 11, to normalne zachowanie. Na forum jest już kilka tematów z tym związanych. Skorzystaj z formowej wyszukiwarki.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Nikolciaxx
First Poster
Opcje

mam tak samo 

0 Like
Mikalekk
Student
Opcje
samsung galaxy S20 + 5G android 11
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Nikolciaxx  Tak problem z dymkami, występuje po aktualizacji, czekamy na rozwiązanie problemu. 

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Mikalekk tak myślałem, choć nie do końca byłem pewien, bo to dział i temat modelu S10. Ale tak jak napisałem już wcześniej, na androidzie 11 tak to właśnie działa. I tak jak napisałem, mamy już tematy o tym, skorzystaj z wyszukiwarki.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Kristof575
Journeyman
Opcje

Mam tak samo samsung galaxy S20 fe 5G, kiedy jakieś rozwiązanie  ktoś wie  ?

Wersja One UI 3.0 wersja systemu Android 11.

0 Like
Hungry_frog
First Poster
Opcje

Ja mam telefon Samsung Galaxy M21 i jak wchodze w messenger i chce mieć te dymki czatu dymki sie nie pojawiają tylko pojawia sie jakieś powiadomienie na pasku u góry i nie wiem jak to naprawić tak sie dzieje od kąd kąd miałem aktualizację oprogramowania na telefonie. Nie moge mieć dymków czatu na messenger to jest strasznie uciążliwe i nie wiem co zrobić żeby to naprawić prosze o pomoc 

0 Like
mitpio
Voyager
Opcje
Tylko że jak ktoś chce zostać przy inteligentnych wyskakujących oknach to nie ma wtedy dymków, jest to tak rażący błąd ze strony samsunga że aż ręce i nogi opadają.!!!!!!!😡😡😡😡😡😡😡😎
0 Like