Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Mesenger samsung a40

(Temat utworzony: 08-05-2021 07:42 PM)
519 Wyświetlenia
solxx
Explorer
Opcje
Mam problem przy odbiorze połączenia na mesengerze okienko odbioru jest po angielsku,jak zmienić ten jezyk na polski

11 Odpowiedzi
solxx
Explorer
Opcje
Zaznaczę ze wszędzie gdzie to możliwe Mam już jezyk polski ustawiony i dalej,gdzie szukać tej zmiany
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Powinien się on ustawić automatycznie, jeżeli masz ustawiony na telefonie ogólnie język polski . Spróbuj na początek wyczyścić dane i pamięć aplikacji Messenger. Ścieżką: Ustawienia -> Aplikacje -> Messenger -> Pamięć Domyślna.
0 Like
solxx
Explorer
Opcje
Już czyszczone było i dalej jak ktoś dzwoni to wyrazy odbierz lub odrzuć są po angielsku
0 Like
solxx
Explorer
Opcje
Zainstalowałem jeszcze raz mesengera i dalej jest odbierz lub odrzuć połączenie w jezyku angielskim
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Sprawdziłem u siebie i mam identyczne powiadomienie, o którym piszesz. W takim przypadku pozostaje kontakt z deweloperem aplikacji, w celu zgłoszenia mu tego problemu. Adres e-mail znajdziesz w Sklepie Play.
solxx
Explorer
Opcje
Dzięki
0 Like
krrrr
Pioneer
Opcje

Mam ten sam problem na tym samym telefonie po aktualizacji do android 11 wie ktoś co robić?

0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Dariusz2000 Po co zakładać nowy temat??? Aby go później scalić z tym?? Tylko bałagan się zrobi. 

0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @krrrr 

Jest to problem po stronie aplikacji, trzeba czekać na jej aktualizację.