Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Samsung Galaxy A40 - powiadomienie systemowe

(Temat utworzony: 08-05-2022 03:45 PM)
451 Wyświetlenia
HalliwellA40
Helping Hand
Opcje
Witam bardzo serdecznie. 
Chciałbym się uprzejmie zapytać drogich użytkowników Samsung o informację a mianowicie: od około dwóch dni przychodzi mi powiadomienie o treści: (Info Plus: Nadano uprawnienia do odinstalowania aplikacji INFO. W celu odinstalowania wybierz z menu: "Ustawienia" , "Aplikacje" , "Info" i naciśnij przycisk "Odistaluj".) 
Komunikat przychodzi po ponownym uruchomieniu telefonu. Czy coś się dzieje z urządzeniem? Dodam że aplikcja Info odpowiada za funkcjonowanie telefonu ma bardzo dużo uprawnień Samsung typu Samsung Knox. Telefon pochodzi z sieci Plus kupiony z drugiej ręki. 
Dziękuję za informację oraz wszelkie wskazówki. 
0 Like

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@HalliwellA40 Możesz spokojnie odinstalować aplikacje masz wszystko tu wyjaśnione.

https://www.plus.pl/aplikacja-info

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@HalliwellA40 Witam. Aplikacje które można odinstalować z poziomu telefonu nigdy nie mają wpływu na działanie systemu, a co za tym idzie nie uszkodzą go, dlatego można je usuwać. Tak jak wspomniał kolega @vdsl2 można bez obaw odinstalować

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

8 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Czy aplikacja została odinstalowana?

HalliwellA40
Helping Hand
Opcje
Nie odistalowalem bo obawiam że mogę uszkodzić telefon w sensie oprogramowanie, aplikacja jak wyczytałem w ostrzeżeniu przed odinstalowaniem odpowiada jakby za podstawowe funkcjonowanie telefonu?
0 Like
Rozwiązanie
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@HalliwellA40 Możesz spokojnie odinstalować aplikacje masz wszystko tu wyjaśnione.

https://www.plus.pl/aplikacja-info

HalliwellA40
Helping Hand
Opcje
Dziękuję serdecznie za pomoc oraz niezbędne informacje. Jestem dozgonnie wdzięczny. Życzę miłego niedzielnego popołudnia. Pozdrawiam.
HalliwellA40
Helping Hand
Opcje
😇😇👍👍👍😇😇
0 Like
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@HalliwellA40 Witam. Aplikacje które można odinstalować z poziomu telefonu nigdy nie mają wpływu na działanie systemu, a co za tym idzie nie uszkodzą go, dlatego można je usuwać. Tak jak wspomniał kolega @vdsl2 można bez obaw odinstalować
HalliwellA40
Helping Hand
Opcje
Dziękuję za informację. 👍👍😇😇
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Proszę bardzo. Pozdrawiam.