Wraz z wprowadzeniem aktualizacji systemu Android 14, nieco zmieniło się w kwestii ustawiania własnego dzwonka dla poszczególnych aplikacji.... Wyświetl post
Najnowsza aktualizacja do One UI 6.1 w serii smartfonów S23 oraz Fold/Flip5 przyniosła szereg nowości dla użytkowników urządzeń Samsung — AI... Wyświetl post
Witam. Zastanawiam się czy strona mediów na ekranie głównym może być inna niż Google Discover. Aplikacje jest monotematyczna więc chętnie sie... Wyświetl post
Na początku lutego, Samsung udostępnił aktualizacje aplikacji Wallet w Galaxy Store, która teraz pozwala nam wybrać Polskę jako region (I w sumie... Wyświetl post
Mam problem ze zrobieniem naklejki z własnego zdjęcia. Czytałam że przy przytrzymaniu zdjecia w galerii powinna się utworzyć naklejka jednak u mnie... Wyświetl post
Witam mam problem nie mogę się zalogować do mój sejf w samsung galaxy S 24 ultra , wpisuje hasła i cały czas źle nie mam też informacji o reset... Wyświetl post
Mam problem z ustawieniami konta Samsung a dokładniej chyba jest sprzeczność podczas tworzenia hasła, chciałbym to zgłosić ale nie mogę znaleźć... Wyświetl post
Witam,
Przyznam że miałem ustawioną opcję szybkiego wykonania screena poprzez Dostępność, był również skrót (po prawej stronie) koło dolnego... Wyświetl post
Witam. Mam pytanie w sprawie tego samsung wallet. To działa? W Polsce istnieje ? W media expert byłem sobie zobaczyć z bliska s24ultra bo na dniach... Wyświetl post
Dzień dobry,Zauważyłam w ustawieniach pamięci wszystkich aplikacji (ustawienia - aplikacje - w opcjach danej aplikacji informacja o jej pamięci),... Wyświetl post
Witam
Posiadam telefon marki Samsung S20+5G
Od jakiegoś czasu, Zauważyłem że jak wejdę w opcje bateria, To zużycie baterii pokazuje jak... Wyświetl post
Aktualnie mam ustawione (na SGS24Ultra One Ul 6.1) dwa tryby i cztery procedury. Działały.
Od dwóch dni zauważyłem, że przestały działać. Są, ale... Wyświetl post
Witam,
Zauważyłem że w chwili włączenia Bluetooth od razu pojawia się wyskakujące okienko z sparowanymi urządzeniami Bluetooth, wygląda to tak... Wyświetl post
Witajcie!
Samsung wraz z premierą modeli Galaxy S25 wprowadził jeszcze lepszą integracje asystenta Gemini z telefonem
Jednak co zrobić jeśli... Wyświetl post
Witam. Powiedzcie proszę czy jest jakaś inna opcja by przed płatnością potwierdzić tożsamość płacąc portfelem /google pay?
W iphonie było to... Wyświetl post
Po zakupie s25 ultra przesłałem aplikacje messenger ze starego s23 poprzez apke Smart switch. Mam problem ponieważ nie mam czatów od messengera,... Wyświetl post