Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galeria Samsung zmienia kolor zdjęć na czarno-białe

(Temat utworzony: 28-06-2023 02:15 PM)
1229 Wyświetlenia
sonix666
Apprentice
Opcje

witam zwracam się do was z zapytaniem bo może też ktoś tak miał  chodzi mi o to ze aplikacja galeria Smamsung po włączeniu zmienia kolor zdjęć na czarno białe nie wiem dla czego tak się dzieje dodam ze w innej aplikacji do zdjęć wszystko jest ok są kolory  z góry dzięki za pomoc w tej sytuacji 

8 Odpowiedzi
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy masz włączone jakieś tryby lub procedury? Sprawdź przechodząc kolejno do: Ustawienia > Tryby i procedury.

Jeżeli nie posiadasz żadnych trybów ani procedur to spróbuj wyczyścić dane aplikacji. Twoje dane nie zostaną usunięte. Aby to zrobić przejdź kolejno do: Ustawienia > Aplikacje > Galeria > Pamięć > Wyczyść dane.

sonix666
Apprentice
Opcje
Robilem przywracanie ustawien aplikacji i nic nie pomoglo zmiana kolorow to znaczy tryby z jasnego na ciemny nic nie daje
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

A co z trybami i procedurami? Sprawdziłeś? W poprzedniej wiadomości podałem dokładną ścieżkę.

sonix666
Apprentice
Opcje
Okazalo sie ze byla wlaczona procedura dzieki za pomoc
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@sonix666, dziękuję za informację. Cieszę się, że problem został rozwiązany.

emssi
First Poster
Opcje
Dzięki bardzo pomocna rada ,po ściągnięciu aktualizacji włączyła się procedura i wszystkie zdjęcia były nie takie jak powinny
0 Like
Edoth
First Poster
Opcje
Mój aparat Samsung 52 ostatnio robi czarno białe zdjęcia a filmy są kolorowe co mam zrobić aby przywrócić kolory zdjęć.pozdrawiam
0 Like
SzymonM
Expert
Opcje

@Edoth warto w pierwszej kolejności sprawdzić, czy nie masz może włączonych filtrów w ustawieniach aparatu w trybie zdjęcia (ikona w prawym górnym rogu). Jeśli żaden filtr nie jest włączony, to warto wyzerować ustawienia aparatu poprzez koło zębate w lewym górnym rogu aparatu.