Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Facebook nie pojawiają się powiadomienia

(Temat utworzony: 18-08-2021 07:12 PM)
4986 Wyświetlenia
damian3381
Explorer
Opcje

Witam,

Mam problem z Facebookiem w moim S10 Lite, mianowicie nie pojawiają sie w ogóle powiadomienia, np. nie pojawia sie że ktoś ma urodziny, jakieś wydarzenie sie zbliża czy ktoś coś opublikował na grupie itp.
Wszystkie inne aplikacje normalnie pokazują powiadomienia.
Co może być tego powodem, proszę o pomoc. Czy macie podobną sytuacje do mojej?
58 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj wyczyścić dane aplikacji. Po tym zabiegu konieczne będzie ponowne zalogowanie się do aplikacji. Przydatne wskazówki znajdziesz w poniższym odnośniku.

Wskazówka - rozwiązywanie problemów z aplikacjami
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/rozwi%C4%85zywanie-najcz%C4%99st...

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@damian3381  Witam 

Czy sprawdzałeś wszystkie Ustawienia związane z powiadominiami również te wewnętrzne w aplikacji?

damian3381
Explorer
Opcje
wszystkiego próbowałem oprócz czyszczenia cache, dam znać w niedługim czasie czy sie naprawiło
0 Like
damian3381
Explorer
Opcje
dziękuję
0 Like
damian3381
Explorer
Opcje
póki co wyświetliło sie powiadomienie z Facebooka, ściślej mówiąc informacja że dana osoba wysłała wiadomość do mnie (Messenger daje powiadomienie w tym samym czasie). W międzyczasie zainstalowałem Fb Lite, ale też podobnie jak z główną apką.
0 Like
damian3381
Explorer
Opcje
tak sprawdzałem, wszystko jest tak jak powinno być
0 Like
damian3381
Explorer
Opcje
niestety czyszczenie cache nie pomogło
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jeżeli wykonałeś wszystkie wskazówki podane w tym wątku to możliwe, że jest to problem po stronie aplikacji Facebook. W takim wypadku najlepiej zgłosić błąd do producenta aplikacji. Poczekaj również na podpowiedzi od pozostałych forumowiczów.