Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Czy to prawda czy jakieś oszustwo?

(Temat utworzony: 25-01-2022 07:29 AM)
827 Wyświetlenia
Osk4r
Voyager
Opcje
Trochę mi to wygląda na oszustwu, ale jak według was ?
image

Przejdź do rozwiązania
17 Odpowiedzi
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
@ nismo , To nie wina routera , mam najnowszy Asus z wifi-6 , to jest wina stron przeglądanych i przeglądarki , na Windows 11 w Edge wyskakuje a w Chrome nie, ze 2 lub 3 lata temu ten wirus przeglądarkowy już szalał,
znajdziesz też opis wirusa u wujka Google,
U mnie też przeglądarka była na www.wp.pl no i to z tamtądScreenshot_20230112_141615_Chrome.jpgScreenshot_20230112_143132_Chrome.jpg
0 Like
buli506uk
Explorer
Opcje
Głównie siedzę na wifi i używam tylko przeglądarki od Samsunga. Zanim to wszystko sprawdzę to minie kilka dni. W ciągu ostatnich 4 dni wyskoczyło to zaledwie kilka razy na wp.pl Czyściłem w ustawieniach wszystkie dane przeglądarki i nic to nie dało.
Zainstalowałem AdBlock dla Samsung Internet, może to coś da. Po przeskanowaniu telefonu antywirusem, Avast nic nie znajduje.
0 Like
buli506uk
Explorer
Opcje
Temat wyglada na aktualny i chyba raczej nic z tym nie da się zrobić.

https://www.dobreprogramy.pl/plaga-falszywych-reklam-opanowaly-popularne-polskie-serwisy,68537147347...
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@buli506uk, z artykułu wynika, że wystarczy wyczyścić historię przeglądania oraz zainstalować aplikację do blokowania reklam.

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@nowan2020, zerknij na odnośnik podany przez @buli506uk. Wygląda na problem po stronie Google a dokładniej po stronie systemu reklamowego.

nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Masz racje, wysłałem do Googla taką właśnie sugestię, też czytam wp.pl a tam tej reklamy, uuuui, znowu blokuje reklamy ADBlock na maksa
0 Like
buli506uk
Explorer
Opcje
Po przeniesieniu mojego wątku pod inny temat, raczej nikt nie dotrze tu w poszukiwaniu rozwiązania lub wyjaśnienia dot. opisanego przeze mnie problemu.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@buli506uk, nie zgodzę się z Tobą. Twoje posty tak samo nadal są widoczne w wyszukiwarce. Co więcej, po scaleniu dwóch wątków lądują one na samej górze tablicy, więc są jeszcze bardziej widoczne.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like