Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gemini

(Temat utworzony: 19-04-2025 01:24 PM)
184 Wyświetlenia
Petrus12
Explorer
Opcje
Mam pytanie dotyczace aplikacji Gemini. Mam dwa identyczne telefony, zakupione w jednym czasie w jednym sklepie. Na jednym jest usługa Gemini w całości, a na drugim nie ma możliwości rozmowy live i dodawania plików, dokumentów z dysku i Deep Research (są szare i nie można klikać). Macie jakieś pomysły czym to jest spowodowane?
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Miałem ten sam problem, tyle, że z kontami Google. Na jednym koncie były wszystkie opcje, a na drugim tylko podstawowe. Zweryfikuj wiek na koncie Google. U mnie po tym wszystko zadziałało.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

7 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Petrus12  Witam

• Upewnij się, że na obu telefonach zainstalowana jest dokładnie ta sama wersja aplikacji Gemini.
  • Otwórz aplikację Gemini na obu telefonach.
  • Przejdź do ustawień aplikacji (zazwyczaj ikona profilu lub trzy kropki/linie).
  • Znajdź sekcję "Informacje o aplikacji" lub podobną, gdzie powinna być wyświetlona wersja.
  • Jeśli wersje są różne, spróbuj zaktualizować aplikację na telefonie, gdzie brakuje funkcji, poprzez Sklep Play.

Petrus12
Explorer
Opcje
Wersja Androida i aplikacji jest identyczna. Dodam jeszcze, że ja nie mogę wybrać wersji Gemini na samej gorze pod nazwą.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Petrus12  Spróbuj wyczyścić pamięć podręczną

• Przejdź do Ustawienia telefonu > Aplikacje > Gemini.
  • Wybierz "Pamięć" lub "Pamięć i pamięć podręczna".
  • Kliknij "Wyczyść pamięć podręczną", a następnie "Wyczyść dane".
  • Po wyczyszczeniu danych, uruchom ponownie aplikację Gemini i zaloguj się. Sprawdź, czy funkcje są już dostępne.

Petrus12
Explorer
Opcje
Na dwóch telefonach nie ma możliwości usunięcia pamięci jedynie dane ale to nic nie daje. Dodam jeszcze prtsc 1745063634558.jpg1745063634661.jpg1745063634742.jpg
0 Like
Rozwiązanie
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Miałem ten sam problem, tyle, że z kontami Google. Na jednym koncie były wszystkie opcje, a na drugim tylko podstawowe. Zweryfikuj wiek na koncie Google. U mnie po tym wszystko zadziałało.
Petrus12
Explorer
Opcje
Weryfikacja wieku pomogła.
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Cieszę, się że problem został rozwiązany.
0 Like