Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Czy to prawda czy jakieś oszustwo?

(Temat utworzony: 25-01-2022 07:29 AM)
826 Wyświetlenia
Osk4r
Voyager
Opcje
Trochę mi to wygląda na oszustwu, ale jak według was ?
image

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Osk4r Witam jest to zwykłe oszustwo. Nigdy się nie otwiera tego typu linki a tym bardziej instaluje jakieś aplikacje która niby uleczy nam telefon od wirusów.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

17 Odpowiedzi
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Osk4r Witam jest to zwykłe oszustwo. Nigdy się nie otwiera tego typu linki a tym bardziej instaluje jakieś aplikacje która niby uleczy nam telefon od wirusów.
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, proponuję profilaktycznie przeskanować urządzenie. -> Ustawienia -> Pielęgnacja urządzenia -> ochrona urządzenia -> skanuj.
@_Technik_ ma rację to jest fałszywe
jaro5
Pathfinder
Opcje
Witam nawet gramatyka jest na niskim poziomie...pewnie ktoś używa translatora i źle napisał program ...nie klikaj w nic i odrzuć to.
Pawel1605
Voyager
Opcje
Witam @Osk4r, to jest zwykłe oszustwo, bo widać nawet po pierwszym wyrazie, że to jest oszustwo, bo powinno być Wykryliśmy a nie Wykryjemy. Nie ma co się przejmować, nawet ja miałem takie coś.
Gabarosik
Helping Hand
Opcje
Zwykłe oszustwo nie instaluj tego bo to pewnie wirus zrobisz więcej złego niż dobrego
0 Like
Gabarosik
Helping Hand
Opcje
Tak bo samsung ma ochronę macafee
0 Like
buli506uk
Explorer
Opcje
Od kilku dni przeglądając strony na wp.pl zostaje przekierowany na inne strony z wygranymi w google. Używam przeglądarki Internet od Samsunga. Jakieś sugestie jak rozwiązać problem?.

image

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W innych przeglądarkach też występuje problem? Sprawdź czy problem występuje również na danych komórkowych. Możliwe, że wina leży po stronie routera.

0 Like
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
To oszustwo , do mnie też przychodziło, tam podajesz dane karty kredytowej i już cię mają, tylko czekają na naiwnych , blokuj , kasuj , skanuj antywirusem , wykasuj dane tymczasowe przeglądarki,
Nie daj się oszukać
0 Like