Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

COD Mobile S22 Ultra Call of Duty

(Temat utworzony: 20-02-2022 06:45 PM)
1152 Wyświetlenia
lukaslake2626
Helping Hand
Opcje
Cześć, 

Czy u innych posiadaczy S22 Ultra również w COD Mobile nie ma możliwości zmiany poziomu grafiki z niskiej pomimo pobrania pakietu tekstur HD?

image
Ustawienia Grafiki COD Mobile na S22 Ultra

26 Odpowiedzi
Dziubson
Journeyman
Opcje
No właśnie i mam tego S22 Ultra a i tak gram dalej na Note 10+ haha
0 Like
Kriskrk
Pioneer
Opcje
Masakra jakaś.. człowiek nie po to kupuje nowy smartfon żeby dalej używać poprzedniego z przed paru lat bo ten nowy nie wydala...
0 Like
Kriskrk
Pioneer
Opcje
Jak będzie to szło dalej w tym kierunku to wrócimy do snake na 3310 na najnowszych flagowcach
0 Like
Dziubson
Journeyman
Opcje
Czekamy na dalszy rozwój wydarzeń nic innego nam nie pozostało
0 Like
matik3789
Navigator
Opcje
To jest bardziej problem braku optymalizacji przez producenta gry a nie producenta telefonu. Genshin i kilka innych gierek ma normalnie opcje najwyższej jakości :smiling-face:
Members_cXd14gu
First Poster
Opcje

U mnie jest to samo, zrobiłem aktualizacje systemu,przeinstalowalem grę i dalej to samo,wydaje mi się że gra nie jest jeszcze zoptymalizowana pod nowy procesor graficzny,trzeba będzie poczekać.

lukaslake2626
Helping Hand
Opcje
Pojawiła się aktualizacja, która rozwiązuje problem jakości grafiki na S22 Ultra Exynos. Miałem ją dzisiaj w sklepie Google Play (wersja 1.0.32)

Jeśli ktoś gra na padzie to w ustawieniach pojawiła się możliwość ręcznego wyboru mapowania przycisków do PS4/PS5/XboxScreenshot_20220329-185617_Call of Duty.png