Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

COD Mobile S22 Ultra Call of Duty

(Temat utworzony: 16-03-2022 08:22 PM)
297 Wyświetlenia
lukaslake2626
Helping Hand
Opcje
Cześć, 

Czy u innych posiadaczy S22 Ultra również w COD Mobile nie ma możliwości zmiany poziomu grafiki z niskiej pomimo pobrania pakietu tekstur HD?

image
Ustawienia Grafiki COD Mobile na S22 Ultra

Members_jBQUKof
Student
Opcje

i have same problem with graphics setting in codm.. s22 ultra 256gb exynos..

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Zapewne gra nie jest przystosowana do nowego układu znajdującego się w Galaxy S22. Radziłbym skontaktować się z deweloperem gry i dopytać o ewentualną aktualizację naprawiającą ten problem.

Naconitu
Pathfinder
Opcje

To problem braku wsparcia gier dla Exynosa 2200 wraz z GPU. Mam ten sam problem z małym S22 i z tego co czytałem na innych forach to ten problem występuje powszechnie. Pomijając już ustawienia, to wystepuje spory problem z wydajnością przy wszystkich bardziej wymagających grach. Genshin, CoDM czy Grid lepiej działają na moim 4-o letnim P20 Pro... deweloperzy muszą wziąść się za to, a Samsung zadbać o to żeby się za to wzięli, bo to jest rozbój w biały dzień! Przeboleje to, że nie mam Snapdragona, ale drodzy koledzy z Korei... no bez przesady.

0 Like
Psychopl
First Poster
Opcje

Posiadam podobny problem nie ma wogole opcji zmiany jakości na wyższa jedyne co można zrobić to sminić ilość klatek 

Również Posiadam tel od prawie 3 tyg postanowiłem go trochę potestować w grach a tu taka lipa 

0 Like
Fafak
First Poster
Opcje
Ktoś może ma problem z płynnością w grach, testowałem CarX Drift Racing 2 , Asphalt 9 i jest dramat.
0 Like
Dziubson
Journeyman
Opcje
Czy ktoś z użytkowników S22 Ultra gra w pubg? Problem jest taki że w porównaniu do Nota 10+, S22 Ultra wypada miażdżąco słabiej. O co może chodzić ktoś ma jakieś rozwiązanie?

0 Like
Michał_S23Ultra
Helping Hand
Opcje
Game Optimizing Service
To trzeba wyłączyć i będzie dobrze
0 Like
Dziubson
Journeyman
Opcje
To jest jedna sprawa a druga jest taka że na 22 Ultra nie mam opcji ustawić w środku w grze grafiki jaką mogłem ustawić na Note 10+, to jest mega dziwne.
0 Like
Kriskrk
Pioneer
Opcje
A jak to wyłączyć?
0 Like
Kriskrk
Pioneer
Opcje
Ja na Note 10 miałem HDR, a na s22 Ultra mogę max ustawić HD, też nie wiem czemu
0 Like