Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak dźwięku powiadomień

(Temat utworzony: 23-04-2022 07:11 AM)
5078 Wyświetlenia
krols
Journeyman
Opcje

Telefon przestal powiadamiać dźwiękami nadejście,SMS,poczty itp..reszta dźwięków działa, dodam że prze, słuchawki słychać dzwieki powiadomien. Nawet klikając w dany d,wiek powiadomienia, nie odtwarza się...jakieś może rady?

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@krols  Rozumiem, dopytuje ponieważ w tytule jest S22. 

krols
Journeyman
Opcje
Oo pomyliłem sorka mój blad
0 Like
krols
Journeyman
Opcje
Faktycznie
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@krols   to proponuję zmienić tytuł na związany z problemem.

krols
Journeyman
Opcje
Już zmieniłem... dzinks
0 Like
Stayka
Apprentice
Opcje
Witam, mam problem z dźwiękiem powiadomień aplikacji takich jak Twitter, Instagram i yt. Sprawdziłam wszystkie ustawienia i wydaje się , że powinno być dobrze, ale dalej nie ma dźwięku przychodzącego powiadomienia. Proszę o pomoc, jeśli ktoś wie o co chodzi.
PatrykF
Expert
Opcje

@Stayka Sprawdzałeś, czy nie masz ustawionych niektórych kategorii powiadomień na "cichy"?

Ustawienia > Aplikacje > Aplikacja (wybrać z listy) > Powiadomienia > (alerty  - zezwól na dźwięk i wibracje) > Kategorie powiadomień > Wybrać kategorię > (ustawić na "Zezwól na powiadomienia" + "Alert").

0 Like
Stayka
Apprentice
Opcje
Sprawdzałam już wszystko, resetowałam i dalej nie działa, jedynie pomogło mi przypomnienie o powiadomieniu które przychodzi 3 minuty po, ale chociaż jest dźwięk
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Stayka Być może jest to problem z aktualizacjami. Spróbuj wyczyścić partycję cache - nie stracisz żadnych danych. Podłączasz telefon do komputera kablem USB i wykonujesz kroki z tego poradnika:

https://www.youtube.com/watch?v=5RrGHHwvARM

Następnie zrób reset konfiguracji ustawień. Zresetujesz same ustawienia, więc dane z aplikacji i multimedia są bezpieczne. Nie będziesz też musiał jeszcze raz konfigurować telefonu od początku czy wgrywać aplikacji. To reset samych ustawień:

Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetuj wszystkie ustawienia

To najbliższe co możesz zrobić do twardego resetu, bez utraty danych. Daj znać, czy pomogło.

Stayka
Apprentice
Opcje
Nie pomogło
0 Like