Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

bezpłatny YouTube premium na 4 miesiace ?

(Temat utworzony: 22-08-2020 11:40 PM)
1689 Wyświetlenia
Miłosz89
First Poster
Opcje
Trochę to bez sensu ... jeśli ktoś miał już płatną  subskrybcje to nie dostanie tych 2-4 miesięcy za free... YouTube, trochę mnie zawiedliście....
38 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Miłosz89  Nie bardzo Cię rozumiem, co masz na myśli ? Czy chodzi o to ? 

https://www.samsung.com/pl/promocje/smartfony/ytpremium/

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Miłosz89, Oferta jest dostępna tylko dla nowych użytkowników, którzy wcześniej nie korzystali z YouTube Premium. Więcej informacji na temat znajdziesz w poniższych odnośnikach.

YouTube Premium - nawet przez 4 miesiące za darmo!

Zyskaj nawet 4 miesiące bezpłatnego dostępu do YouTube Premium

Gosia2050
First Poster
Opcje
A jesli ja nigdy nie korzystalam i nie mam mozliwości pobrania za free 4 mce, to co mam zrobić.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Zerknij na stronę promocji i sprawdź czy Twoje urządzenie kwalifikuje się do wzięcia udziału promocji.

https://www.samsung.com/pl/promocje/smartfony/ytpremium/

Przy zakupie i aktywacji produktu objętego promocją. Oferta tylko dla nowych klientów (oferta jest dostępna dla użytkowników, którzy wcześniej nie korzystali z YouTube Premium, YouTube Music Premium, lub Google Play Music). Oferta jest ważna dla urządzeń aktywowanych od 14.02.2020 r. do 06.03.2021 r. do godz. 8:59 CET, a aktywacji YouTube Premium można dokonać do 06.04.2021 r. do godz. 8:59 CET. Wymagane zadeklarowanie metody płatności. Po upływie darmowego okresu próbnego, naliczana jest standardowa opłata miesięczna 23,99 PLN. Subskrypcję można anulować w każdym momencie. Brak zwrotów za częściowe okresy rozliczeniowe.

Szymoon
Explorer
Opcje
ja właśnie zrobiłem yt premium z tą promocja i tą stronę i mam 1 miesiąc tylko mimo że mam nowego s20 ultra 5g
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Szymoon Czy wcześniej korzystałeś YouTube Premium, YouTube Music Premium ? Nie chodzi mi o nowym S20 Ultra 5G.

0 Like
Szymoon
Explorer
Opcje

Tak, ale wcześniej też był darmowy okres, to czy nie powinno teraz nie dać nic? A dało 1 miesiąc...

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Szymoon  Tylko raz można, skorzystać z 4 miesięcy a teraz dostałeś 1 miesiąc. 

0 Like
Szymoon
Explorer
Opcje
wcześniej też był tylko miesiąc, na innym urządzeniu
0 Like