Czy mając dwie karty sim, można przypisać kontakt do jednej z nich?
Tak, żeby podczas dzwonienia czy wysyłania esów automatycznie robił to z... Wyświetl post
Gdy próbuję wejść na aplikacje "tapety i style" w ustawieniach i klikam czy to na ekran główny, czy blokady nie pokazuje mi ich i mnie... Wyświetl post
Witam, jakiś czas temu podłączyłem się do telewizora u brata. Od tamtego czasu jego telewizor cały czas wyświetla mi się w urządzeniach do wyboru w... Wyświetl post
Hej, podczas słuchania Spotify telefon automatycznie powoli przycisza muzykę. Zaczęło się po aktualizacji do Oreo. Czy ktoś może wie jak to... Wyświetl post
Od kilku dni mam problem w Galaxy S20 fe 5G. W aplikacjach Galeria i Aparat nie widać żadnych plików ani zdjęć ani filmów. Jak wchodzę poprzez... Wyświetl post
Od jakiegoś czasu nie dostaje powiadomień z aplikacji WhatsApp. Mam włączone wszystkie zgody. Znalazłem również komunikat:
wyskakujące... Wyświetl post
Witam , ostatnio nabyłem telefon Samsung Galaxy S10+.Próbując podłączyć go z zainstalowaną aplikacją Android auto do samochodu marki Mercedes... Wyświetl post
Cześć,
Macie może pomysł, dlaczego próbując zmienić prywatne dns, na wlasny serwer DNS. Telefon nie chce się podłączyć, ale jeżeli polącze... Wyświetl post
Po używaniu przez długi czas jest to dobra recz ale nagle beż powodu nie mogę otwierać kilku aplikacji nieważne co imo że procedura jest wyłączona... Wyświetl post
Witam, od niedawna mogę otrzymywać połączenia i je wykonywać tylko do niektórych osób, tak samo z smsami, jestem w Orange, resetowałem ustawienia... Wyświetl post
Wigms. Otóż kiedyś ustawiłem sobie tryby sen ktory zacna się od 22 a kończy o 5 rano. W tym trybie dałem wszystko na maxa tak by podczas snu nie... Wyświetl post
Nasze telefony skrywają wiele ukrytych funkcji o których wiedzą tylko nieliczni.
Na co dzień kody diagnostyczne wprowadza się przez aplikacje... Wyświetl post
Dzień dobry,
Czy ktoś używa apk FreeStyle Libre 2? Na moim Galaxy A33, ciągle.wyświetla się, że mam tej apt. zezwolić na alarmy i komunikaty.... Wyświetl post
Witam wszystkich,
Pytanie odnośnie Galaxy Notes.
Do zablokowania notatki potrzeba konta Samsung. Jeśli zablokuje się notatkę, a następnie... Wyświetl post
[Samsung S20 FE 5G]
Od kilku dni mam problem z powiadomieniami. Przychodzą dużo później niż powinny (np. z messengera już po odczytaniu... Wyświetl post
Witam. Mam problem. Gram sobie w gre z app store i nagle podczas gry zawiesza sie gra i zaraz wyrzuca mnie na pulpit z aplikacjami. Wlanczam... Wyświetl post