Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Locked Notes

(Temat utworzony: czwartek)
108 Wyświetlenia
bluariyee
Apprentice
Opcje
Witam wszystkich,
Pytanie odnośnie Galaxy Notes.
Do zablokowania notatki potrzeba konta Samsung. Jeśli zablokuje się notatkę, a następnie usunie konto z telefonu (albo ogólnie usunie się całe konto) i doda nowe, a notatkę pozostawi się zablokowaną, nie będzie można jej potem oczywiście otworzyć. Natomiast można ją usunąć. Należy w tym celu kliknąć 'usuń', a potem zweryfikować obecne konto Samsung i utworzyć hasło do opcji zamykania notatek.
Czy potrafiłby mi ktoś umiejętnie wytłumaczyć po co było to zakładanie hasła i weryfikowanie konta, do którego notatka nawet nie należy? Może jest to po prostu wydanie polecenia uruchomienia możliwości jakichkolwiek interakcji z takimi notatkami? Nie jest to w żadnym wypadku przekładanie notatki z konta na konto, bo wyjąwszy ją potem z kosza, cały czas wyświetla się komunikat, że notatka należy do innego konta.
Z góry dzięki.
0 Like

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
JasiuTV
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam, konto służy do weryfikacji i zmiany hasła, jeśli zapomnimy go do notatki.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
Rozwiązanie
JasiuTV
Samsung Members Star ★
Opcje
Nie tworzę softu na telefony, więc nie mam 100% pewności, ale coś w tym może być.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
11 Odpowiedzi
Rozwiązanie
JasiuTV
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam, konto służy do weryfikacji i zmiany hasła, jeśli zapomnimy go do notatki.
0 Like
bluariyee
Apprentice
Opcje
To rozumiem, jednak moje pytanie brzmi, po co było to zakładanie hasła przy usuwaniu notatki należącej do usuniętego konta Samsung
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★
Opcje
Niestety, nie mam konkretnej odpowiedzi na to pytanie. Myślę, że to jakiś wymóg. Nie jest to chyba jakiś problem?
bluariyee
Apprentice
Opcje
Jasne, że nie jest to problemem. Zapewne jest to po prostu jakieś wydanie polecenia uruchomienia możliwości jakichkolwiek interakcji z notatkami z taką opcją, pewnie możliwe, co nie? Jeszcze tylko proszę o odpowiedź; skoro usunąłem poprzednie konto Samsung, nie ma możliwości powrotu do niego i mogę być pewien, że Samsung Notes nie przywróci mi poprzedniego konta, prawda? Nie chce wracać do niego, skoro mam nowe, czystsze.
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★
Opcje
Jeśli stare konto Samsung zostało usunięte całkowicie z telefonu (nie ma Go w zakładce zarządzanie kontami), to nie ma opcji, aby telefon je przywrócił.
0 Like
bluariyee
Apprentice
Opcje
To konto zostało w ogóle usunięte, powiedzmy że zdeaktywowane. Zatem nie ma co się przejmować? Notatek nie dało się otworzyć, ale nie miałem tam nic ważnego na dobrą sprawę. Dały się one jednak usunąć, więc nie zaśmiecają ekranu.
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★
Opcje
Tak jak napisałem wcześniej. Jeśli zostało usunięte z telefonu to nie ma co się przejmować.
0 Like
bluariyee
Apprentice
Opcje
Zatem było to takie w informatycznym pojęciu wysłanie polecenia uruchomienia możliwości interakcji z notatką. Uważa Pan to za możliwe?
0 Like
Rozwiązanie
JasiuTV
Samsung Members Star ★
Opcje
Nie tworzę softu na telefony, więc nie mam 100% pewności, ale coś w tym może być.
0 Like