Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Archiwizacja zdjęć

(Temat utworzony: 03-06-2024 08:57 PM)
381 Wyświetlenia
uɐᴉɯɐp
Apprentice
Opcje
Dzień dobry. Czy ktoś dał radę uporać z pewnym irytującym problemem związanym z funkcjonowaniem galerii Samsunga.

To jest strona główna Galerii Samsunga, są w niej zdjęcia które chciałbym by były niewidoczne po dodaniu do jakichś albumów i zrobieniu kopii zapasowej, jednocześnie pozostając widocznymi w albumach.

image

Jeśli ktoś nie ma pojęcia o czym ja tu napisałem, to taką funkcjonalność mają Zdjęcia Google, i nazywa się ona PRZENIEŚ DO ARCHIWUM 

image

W Samsugowej aplikacji takiej opcji nie ma, albo nie potrafię jej znaleźć.

3 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@uɐᴉɯɐp  Dzień dobry

Może Pan jedynie ukryć album i w dowolnym momencie, go ''odkryć'' / Galeria>albumy>3 kropki>ukryj albumy.

uɐᴉɯɐp
Apprentice
Opcje
Nie chcę ukrywać albumów, tylko WYBRANE zdjęcia na stronie głównej, a nie na stronie z albumami.

Proszę w aplikacji Zdjęcia Google utworzyć jakiś album w chmurze i do tego albumu dodać jakieś zdjęcia. Potem te same zdjęcia na stronie głównej aplikacji (zakładka o nazwie ZDJĘCIA) zaznaczyć i przenieść do archiwum. Zdjęcie przeniesienie do archiwum przestaną być widoczne na stronie głównej, jednak nadal dokładnie te same zdjęcia w albumach (zakładka o nazwie Biblioteka).

Dokładnie takiej funkcji potrzebuję w Galerii Samsunga
Maciasek
Pathfinder
Opcje
To trzeba pisać do samsunga żeby taką opcję zrobili.
Galleria samsunga nie ma takiej możliwości, też to przerabiałem. Nawet z plikiem "nomedia" w katalogu, który chciałem ukryć. Nie działa.
Częściowo da się to rozwiązać przez sejf na pliki samsung.
Przeniesione tam pliki będą widoczne dopiero po zeskanowaniu palca.
0 Like