Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Przeniesienie zawartości z uszkodzonego telefonu

(Temat utworzony: 28-05-2022 06:07 PM)
1949 Wyświetlenia
Dzoana11
Apprentice
Opcje
Witam,
A samsungu a50 uszkodził mi się wyświetlacz, widać tylko masę kolorów, poza tym telefon działa. Kupiłam już nowego samsunga i przeniosłam dane z kopii zapasowej konta samsung. Nie przeniosła mi się galeria, ponieważ nie była połączona z kontem Microsoft. Czy macie inne sposoby na przeniesienie galerii bez konieczności potwierdzenia na starym telefonie? Dodam że jak podłącze a50 do komputera pokazuje się ze jest pusty folder, komputer jje odczytuje zawartości, a na telefonie nie mam możliwości wyboru nieczego bo nie działa dotyk.
Pozdrawiam 

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Dzoana11
Apprentice
Opcje
Udało się, zadziałał ten koszar ekranu na którym udziela się zezwolenia na transfer po podłączeniu do komputera. Dzięki wszystkim za pomoc 😁

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
Dzoana11
Apprentice
Opcje
Kopię zapasową udało mi się zrobić wcześniej poprzez Find my Phone jedynym problemem była galeria, ale na szczęście się udało 😁

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

22 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Dzoana11  Witam 

Zdjęcia były zapisane w pamięci wewnętrznej telefonu?

Komputer nie zobaczy zawartości ponieważ na telefonie trzeba potwierdzić. Jak ekran telefonu nie działa to nie zgramy tych zdjęć. 

Dzoana11
Apprentice
Opcje
Niestety w wewnętrznej pamięci..
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Dzoana11  żeby zgrać dane z telefonu potrzebny jest działający ekran 😐

0 Like
Dariusz2000
Troubleshooter
Opcje
Czy jest widoczne chociaż odrobinę ekranu co się wyświetla na nim? Czy problem polega na uszkodzeniu dotyku?
0 Like
Dzoana11
Apprentice
Opcje
Wydaje się że dotyk działa tylko nie wiem w co klikam, bo wyświetlacz to kilka kolorowych pikseli 😀
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Dzoana11  musi działać dotyk i musi być widać w co klikamy.

0 Like
vixe754
Pioneer
Opcje

@Dzoana11  napisał(a):
Wydaje się że dotyk działa tylko nie wiem w co klikam, bo wyświetlacz to kilka kolorowych pikseli 😀

Aaa... Rozumiem. Też myslalem o tym ze jakbyś widział co się dzieje na ekranie To moglbys wtedy podłaczyć myszke USB i klikać. No ale w tym przypadku nie wchodzi to w grę. Pozdrawiam

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

vixe754
Pioneer
Opcje

Hmm...moze ten blog coś pomoże.... Warto spróbować

https://virginmobile.pl/blog/jak-odzyskac-dane-z-telefonu-ktory-nie-chce-sie-wlaczyc-lub-ma-uszkodzo...

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
Rozwiązanie
Dzoana11
Apprentice
Opcje
Udało się, zadziałał ten koszar ekranu na którym udziela się zezwolenia na transfer po podłączeniu do komputera. Dzięki wszystkim za pomoc 😁