Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aplikacja w mój sejf nie działa

(Temat utworzony: 02-02-2020 11:38 AM)
4061 Wyświetlenia
Grzesiop
First Poster
Opcje

Witam.

W moim starym s8 miałem zainstalowane dwie kopie aplikacji bankowej Barclays. (Dwa osobne rachunki bankowe)Jedna w Mój Sejf a druga poza nim. Obie działały poprawnie i niezależnie od siebie. Teraz po przesiadce na A90 5G aplikacja w sejfie przy próbie wpisania hasła podaje komunikat T0020 internal error i nie pozwala przejść dalej. Ta aplikacja poza sejfem działa bezbłędnie. Próbowałem czyścić cache aplikacji jak i samego sejfu oraz wykonać miękki reset tel. Niestety to nie rozwiązało problemu. Aplikacje są zaktualizowane do najnowszych wersjii. Co mogę zrobić jeszcze?

0 Like
matpal
First Poster
Opcje
Próbowałem już wszystkiego. Co dziwne arka po zainstalowaniu działa normalnie. Dopiero po synchronizawaniu z kontem bankowym po prostu się wyłącza...
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@matpal, tak jak wspomniał @PatrykF, zabezpieczenia samej aplikacji mogą nie pozwolić na jej funkcjonowanie w Mój sejf, w tym przypadku pozostaje po prostu dobrze zabezpieczyć sam smartfon oraz konto bankowe.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

matpal
First Poster
Opcje
Ok. Z tym że wyklucza to używanie 2 aplikacji. Więc albo konto pryw albo firma.... Na poprzednim galaxy chulało bez problemów. 1706816394209.jpg
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@matpal Skontaktuj się ze swoim bankiem i sprawdź, czy nie masz limitów logowania. Wiem, że niektóre banki mają limity dziesięciu, sześciu, a czasami nawet trzech urządzeń, na których można być zalogowanym. Być może osiągnąłeś taki limit?

matpal
First Poster
Opcje
Tak wiem. Niestety to nie to
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@matpal Pozostaje Ci więc tylko przesłać raport o błędach przez Samsung Members. Bardzo możliwe, że pewne funkcje przestały być wspierane wraz z nowymi wersjami systemu:

Samsung Members > Wsparcie > Raporty o błędach.

matpal
First Poster
Opcje
Dzięki. Pozdrawiam
0 Like
grzeskisasuper
First Poster
Opcje
Wszedlem w ustawienia wszystko szło dobrze ale nagle było pokazane że jak błąd się powtórzy mam się skonsultować z obsługą. Nie wiem jaki to błąd. Nic nie było napisane .proszę o pomoc 
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. W jakie ustawienia Pan wszedł? Mój Sejf jest zakładany jako nowy czy już istniał?
0 Like
grzeskisasuper
First Poster
Opcje
Ustawienia telefonu
0 Like