Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aplikacja telefon 3 przycisk

(Temat utworzony: 2 tygodni(e) temu)
51 Wyświetlenia
ChillyABBO
Apprentice
Opcje
Witam serdecznie kiedyś posiadając jeszcze s22 zmieniłem sobie przycisk tak jak na zdjęciu na Google Duo jeszcze wtedy i teraz jak wykonuje połączenie za pomocą tego przycisku co dziwnym trafem wykonuje połączenie starą aplikacją mimo że Google zaktualizowało mi się już do meet i oferuję lepszą jakość coraz więcej opcji aby skorzystać z tej aplikacji muszę przez nią bezpośrednio dzwonić a przycisk pozostał mam teraz Galaxy s23 i nie mogę znaleźć opcji nigdzie aby ten przycisk zmienić proszę o pomoc.

Najchętniej zmieniłbym ten przycisk po prostu na Google Meet

image
Chodzi o 3 przycisk

0 Like
6 Odpowiedzi
Kawer
Pathfinder
Opcje
Może chodzi o domyślną aplikację? Niestety nie spotkałem się z takim problemem, więc strzelam. Spróbuj, ewentualnie wipe cache.
0 Like
ChillyABBO
Apprentice
Opcje
A jak to zrobić? xD. Nie pamiętam jak to kiedyś zmieniłem. Może usunęli te opcje z jakaś aktualizacja. W każdym razie poproszę jakaś mądrą głowę
0 Like
Zonniak
Troubleshooter
Opcje
Witam
Rozumiem że chcesz zmienić 3 przycisk. Jeśli tak to niestety nie możliwe. Przejżałen wszystkie ustawienia dotyczące tych przycisków i nic nie znalazłem.

Pozdrawiam
0 Like
ChillyABBO
Apprentice
Opcje
Jakoś ten przycisk kiedyś zmienilem w tym rzecz
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, wjedź w dany kontakt, więcej, wybierz metodę połączenia wideo 1744101269316.jpg
0 Like
Kawer
Pathfinder
Opcje
Jeśli porada @JasiuTV nie rozwiązała problemu to wyszukaj sobie wipe cache partition w Google. Tam jest poradnik, dokładnie krok po kroku. Tak będzie Ci wygodniej niż bym Ci napisał. Sam z niego korzystam, bo nie pamiętam dokładnie jak to wykonać.
0 Like