Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

AdBlock Samsung i inne blokady reklam

(Temat utworzony: 01-08-2021 10:49 AM)
184 Wyświetlenia
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Czy ktoś ma więcej doświadczen z apką Samsung Adblock lub pozostałe ? Chętnie posłucham czy kosa reklam działa , teraz wszyscy chcą uszczęśliwić użytkownika i go koniecznie profilować , interesuje mnie też te pozostałe apki, bo się okaże że po włączeniu tego jestem wreszcie szpiegowany jak chcę coś przeglądać

image

A do czego są poszczególne apki i czym się różnią , poprosze 
0 Like
Citizen2020
Voyager
Opcje
Mam porównanie do Brave Browser. Brave jednak lepsza.
0 Like
analyzer65
Troubleshooter
Opcje
Sorry za zmianę tematu. Na zrzucie widzę że nie masz aktywnej opcji rozmów przez wifi. Aktywuj. Dobra rzecz w przypadku gdy zasięg skacze jak u mnie i przez to jakość rozmów spadała.
0 Like
Michał_S23Ultra
Helping Hand
Opcje
Polecam Adguard :smiling-face:
0 Like
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Pewno gdybym miał normalny , dobry internet wiem że byłoby dobrze , mam internet chudy w porywach 5 -25 się huśta i wielokrotnie mi zrywało połączenie dlatego nie korzystam z tego
0 Like
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
No to testujemy Adguard

Nie jest darmowy
Ostrzeżenie o stosowaniu mnie zraża
Wyrzuciłem ten program Screenshot_20210731-111242_Samsung Internet.jpgScreenshot_20210731-115241_Samsung Internet.jpg
0 Like
Dolan
Voyager
Opcje
Co cię zraża?
0 Like
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Popatrz na skrin , może uszkodzić system, jak znasz instalujesz , a jak nie nie wiesz w dłuższym okresie co się stanie z telefonem
0 Like
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Pokaż skrin co zaznaczyłeś , że jest tak dobrze bez adblocka
0 Like
Dolan
Voyager
Opcje
XD to się wyświetla przy pobieraniu jakiegokolwiek pliku .apk, i co? Uważasz że każdy taki plik jest niebezpieczny? Zacznijmy od tego że nie ma wirusów na Androida (a już szczególnie na najnowsze wersje) jak nie dasz uprawnień administratora to aplikacja niewiele może zrobić. Poza tym nie mów, że nie ufasz aplikacji którą używają miliony użytkowników 😉
0 Like
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Nie wiem ilu używa tego programu , pewnie bym musiał sprawdzić w sklepie Google, ja instalowałem z poziomu przeglądarki , tam tego nie widać. Jak długo używasz ten program , czy czytasz gazetę wp.pl gdzie jest dużo reklam, jaka była różnica gdy nie korzystałeś z tego programu , ile płacisz za używanie po okresie próbnym ?
0 Like