Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

AdBlock Samsung i inne blokady reklam

(Temat utworzony: 30-07-2021 06:46 PM)
2551 Wyświetlenia
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Czy ktoś ma więcej doświadczen z apką Samsung Adblock lub pozostałe ? Chętnie posłucham czy kosa reklam działa , teraz wszyscy chcą uszczęśliwić użytkownika i go koniecznie profilować , interesuje mnie też te pozostałe apki, bo się okaże że po włączeniu tego jestem wreszcie szpiegowany jak chcę coś przeglądać

image

A do czego są poszczególne apki i czym się różnią , poprosze 
0 Like
Przejdź do rozwiązania
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Te blokery mają doskonałe recenzje 4,5,

Ja się tak nie zachwycam , dałbym może 3, te oceny to jakiś marketing Screenshot_20210802-211807_Galaxy Store.jpg
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@nowan2020, u mnie AdBlock Plus nie poradził sobie z WP. Tak jak mówię, ta wojna będzie trwała wiecznie. Za chwilę ekipa AdBlocka pokona tę stronę, a wielkie koncerny reklamowo-medialne odpowiedzą nowym atakiem na naszą uwagę. :smiling-face:

Jeśli mam Ci dać jedną złotą radę — korzystaj z najpopularniejszych. Czyli w Twoim przypadku AdBlock i ewentualnie uBlock Origin, jeśli kiedyś będzie taka możliwość. Prawdopodobnie i te bardziej popularne, i te mniej zbierają zbyt wiele danych o nas (dzięki czemu dostajemy ich usługi za darmo), ale tym popularniejszym przynajmniej więcej osób patrzy na ręce. 

Z tej listy znam tylko AdBlocka i chociaż jemu również nie ufam, to z innymi w ogóle bym się nie "kolegował". To, że tamte pozostałe noname'y mają świetne oceny, nic nie znaczy. Podam przykład VPNów. Znam takie z oceną 4.7-4.8, a nigdy w życiu bym z ich usług nie skorzystał.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Może któryś z kolegów korzystał z programów z listy Samsung innych niż Adblock ???
Poproszę o info
0 Like
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Lubie przeglądarkę Samsung, ostatnio po aktualizacjach jest jak na Chromie od góry dowalona reklama Google na stałe , co zasłania strony . Korzystam często ze spamerskiej strony wp.pl na której jest i tak wiele reklam od wp.pl , mam adbl0ck ale to nie wystarcza , jak odspawać Samsunga od Googla , bo musiałem się przerzucić na FF a tam nie ma od góry reklam Googla,,,,jeszcze
0 Like
theguildsman
Helping Hand
Opcje
Czy mógłbyś załączyć zdjęcie z tą dowaloną reklamą?
Rozwiązanie
r08ert
Pioneer
Opcje
Spróbuj skorzystać z tych dwóch blockerów jednocześnie 😄SmartSelect_20220923_195404_Samsung Internet_1000000235_1663955645.jpg
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Właśnie aktualizowała sie przeglądarka , zobaczę teraz ,
Jak to wyglądało ,
Na ekranie u góry ok 2 cm pasek z reklamą Google którą stale zamykałem z powodu zasłaniania treści na wp, ręcznie jak klikasz mały x to ci wyskuje opcja i pytanie co w reklamie było nieodpowiednie,
Po aktualizacji jak będzie to samo zrobię skrina , tylko nie wiem czy admin nie potraktuje tego jako reklamę produktu i skrin usunie
0 Like
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Sprawdziłem działa
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Popatrz góraScreenshot_20220924_160840_Samsung Internet.jpgScreenshot_20220924_160825_Samsung Internet.jpgScreenshot_20220924_160906_Samsung Internet.jpg
0 Like
PseudonimQ
First Poster
Opcje
Jaki jest najlepszy adblock do przeglądarki samsung?
0 Like