Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[A70] Mruganie podczas otwierania stron w przeglądarce

(Temat utworzony: 17-04-2020 10:20 PM)
3746 Wyświetlenia
Warynt
First Poster
Opcje

Witam, posiadam samsunga galaxy a70. Po aktualizacji do android 10 pojawił sie problem przedstawiony na filmie. Nie dzieje sie to zawsze lecz bardo często. Dzieje sie tak na każdej przeglądarce Google Chrome, Samsung internet czy przy wyszukiwaniu Google. Wszystkie aktualizacje oprogramowania i aplikacji zrobione. Jak rozwiązać ten problem ponieważ bardzo utrudnia prace 

Film:

https://youtu.be/6Vl5C4qkiK4

0 Like
17 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Warynt  Witaj.

Czy po aktualizacji robiłes reset telefonu?

0 Like
Warynt
First Poster
Opcje
Tak próbowałem kilkukrotnie.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Warynt, spróbuj wykonać hard reset. Nie przywracaj kopii zapasowej ponieważ wraz z nią problem może wrócić. Jeżeli to nie pomoże to udaj się do serwisu, gdzie ponownie zostanie wgrany system Android 9. Na ten moment aktualizacja do wersji Android 10 dla tego modelu telefonu została wstrzymana ze względu na błędy.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@mirudo24  Telefon Zdążył zaciągnąć wadliwą aktualizację

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@PrzemekM, zgadza się. Aktualizacja była dostępna przez jakiś czas do momentu wykrycia problemu więc użytkownicy mogli aktualizować telefony do najnowszej wersji systemu.

0 Like
jami123
Explorer
Opcje
Wczoraj zainstalowałem aktualizację z października. Od tego momentu aplikacja Chrome szybko miga. Wymuszenie zamknięcia aplikacji pomaga na chwilę, ale problem powraca.

Czyściłem dane aplikacji, odinstalowywałem aktualizacje Chrome, czyściłem cache z poziomu Recovery oraz korzystałem z opcji 'Repair Apps'. Problem nie został rozwiązany.

Ktoś ma podobny problem?
Czy można odinstalować aktualizację systemu?

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Czy pobierał Pan już nową aktualizacje Chrome że sklepu Play?
0 Like
jami123
Explorer
Opcje
Tak, aktualizowałem aplikację.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
A oprogramowanie w telefonie ma Pan bete, czy normalne?
0 Like