Mam pytanie. Dlaczego S20 Ultra nie ma żadnej diody itp. itd., która sygnalizune, że przyszedł jakiś sms, mms, chat, połączenie? Telefon leży na... Wyświetl post
Korzyści na każdym kroku
Custom List Message Item |
---|
Mam pytanie. Dlaczego S20 Ultra nie ma żadnej diody itp. itd., która sygnalizune, że przyszedł jakiś sms, mms, chat, połączenie? Telefon leży na... Wyświetl post |
Cześć. Dzisiaj chciałem Was zapytać o ulubione aplikacje. Czy macie jakieś aplikacje, bez których nie możecie się... Wyświetl post Witam. Wszystko zależy jakie Pani aplikacje oczekuje? Zazwyczaj popularne aplikacje ma Pani już zain... Wyświetl post |
Witam otóż próbowałem wysłać srceena z bilingu z banku i nagranie głosowe na msg i taka sytuacja pytanie dlaczego? Pozdrawiam ... Wyświetl post @simon1043 Z messengerem jest obecnie kilka problemów - głównie z dymkami i samoczynnym zamykaniem. ... Wyświetl post |
Moi drodzy, Mam na ekranie blokady ukryta treść powiadomień- ustawiona biometrie twarzy etc. Po prawidłowym rozpoznaniu twarzy - treść... Wyświetl post @Members_0n8nv5X Niestety inne apki nie mają takich zgrabnych blokad zawartości powiadomienia. Możes... Wyświetl post |
Zakupiłem niedawno zegarek Galaxy Watch 4 classic jest pewien problem z aplikacją. Podczas normalnego korzystania z telefonu aplikacja uruchamia... Wyświetl post Jeśli wyczyszczenie danych aplikacji nie pomaga, to pozostaje albo zrobic reset telefonu, albo wgrać... Wyświetl post |
Czy w s21 jest opcja maksymalnego oszczędzania energii ? (Wyłącza się praktycznie wszystko można tylko dzwonić i pisać sms-y wejść w przeglądarkę i... Wyświetl post |
Witam, Ostatnio mam problem z instalacją aplikacji Samsung Music. Nie mogę jej zainstalować ponieważ mam komunikat, że mój telefon jest... Wyświetl post |
Witam. Jak wyłączyć zmianę długich wiadomości SMS w mms w samsungu galaxy s7 oraz czy da się jakoś wyłączyć polskie znaki? Wyświetl post |
Tak jak w temacie problem pojawił się po najnowszej aktualizacji S23 Ultra. Telefon nie może uzyskać połączenia z konsola. Szukałem informacji w... Wyświetl post Dzięki, za pomoc ale niestety nic nie pomogło, a przeszukałem dość sporo. Widocznie trzeba czekać na... Wyświetl post |
Hej! od jakiegoś czasu zauważyłem, że w Sklepie Play niektóre opcje wyswietlają się w języku angielskim tak jak jest to ukazane na załączonym... Wyświetl post Nie koniecznie do fabrycznych wipe cache partition może starczy masz na youtube filmik gosc nazywa s... Wyświetl post |
Jak WYŁĄCZYĆ instant Play w sklepie Galaxy store? Wyświetl post |
Jak w temacie. Jak usunąć wszystkie stare wpisy sprzed np 1. stycznia 23? Przez prawie 20 lat mi się nazbierało.. Wyświetl post |
Dziś podczas sprawdzania danych snu natknąłem się na takiego babola, nie wiem czy to kwestia błędu, czy jakichś pokrętnych algorytmów, ale pokazuje... Wyświetl post Nie wiem co pomogło ale jedyne co zrobiłem to wielokrotnie uruchomiłem ponownie telefon jak i sam ze... Wyświetl post |
Czy da się jakoś przenieść esim na nowy telefon Samsung w sieci Play bez pójścia do punktu Play? Wyświetl post Tak będzie. Robiąc reset telefonu nie usuwaj esim, bo nie ma takiej potrzeby. Jedynie jeśli pozbywas... Wyświetl post |
Witam Gdy wzbudzę ekran na moim s20 to w lewym górnym rogu mam "Tylko połączenia alarmowe". Czy to normalne ? Czy jakaś opcja... Wyświetl post Na początek zresetuj ustawienia sieciowe przechodząc kolejno do: Ustawienia > Zarządzanie ogólne > R... Wyświetl post |
Czy jest możliwość ustawienia żeby ekran nigdy się nie wyłączał? Gaśnie w trakcie nawigacji czy oglądania filmów 😕 Wyświetl post @Anonymous User, sprawdź Ustawienia > Wyświetlacz > Wygaszenie ekranu. Prawdopodobnie masz ustawione... Wyświetl post |
Mam pytanie co to może być robi mi się coś takiego na chromie kiedy chce otworzyć nowa kartę nie da rady nic wpisać automatycznie strona jak by się... Wyświetl post |
Cześć. Mam problem z wczytywaniem stron www na dowolnie wybranej przeglądarce na wifi 5Ghz, domyślnie używam przeglądarki chrome.... Wyświetl post Potwierdzam, że zmiana kanału z auto na 48 (w wyniku analizy z apki wifi analyzer) pomogło. Drugi dz... Wyświetl post |
Czy możecie zrobić mały widget kalendarza 1x1 z dzisiejszą datą ? (Chodzi o skrót do otwarcia) Wyświetl post @hania00000 Aplikacja Samsung Kalendarz > 3 kreski u góry po lewej stronie > Ikonka zębatki u góry p... Wyświetl post |
Witajcie szukam aplikacji do zakupu muzyki. Nie chodzi mi o aplikacje streamingowe. Poszukuję aplikacji na wzór iTunes Store w której będę... Wyświetl post @Emil92 Sprawdź na tej stronie, oferują spory wybór aplikacji - być może znajdziesz taką, której pos... Wyświetl post |
Użytkownik | Liczba like |
---|---|
209 | |
107 | |
96 |