Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

A52 nie da się włączyć Bluetooth funkcja zablokowana

(Temat utworzony: 13-07-2022 10:25 PM)
989 Wyświetlenia
fUk68
Student
Opcje

Nie mogę w a52 włączyć bluetooth. Cały czas ma blokowaną ta funkcję. Chciałem podłączyć sluchawki bezprzewodowe 🥴

Jak to ogarnąć?

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
fUk68
Student
Opcje
Ponownie uruchomiłem telefon i zadziałało wszystko bez problemu.
Dzięki

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

18 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@fUk68 Witam. W ogóle nie możesz włączyć czy tylko sparowac że słuchawkami? Spróbuj na początek wyczyścić dane aplikacji bluetooth Ustawienia - Aplikacje - Pokaż Aplikacje systemowe - Bluetooth - Domyślna pamięć - Wyczyść dane.Screenshot_20220713-224244_Settings.jpg
Rozwiązanie
fUk68
Student
Opcje
Ponownie uruchomiłem telefon i zadziałało wszystko bez problemu.
Dzięki
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Super ze się udało
0 Like
danielwach7
Apprentice
Opcje
Witam.

Problem jak w temacie. Nie mogę polaczyć urządzeń. Włączam Bluetooth, zaczyna się włączać (ikonka przyciemnia sie) i po chwili ikonka spowrotem robi się blada. Może ktoś zna rozwiązanie?

image

0 Like
danielwach7
Apprentice
Opcje
Telefon Samsung s21 ultra
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@danielwach7, Widzę, że Twój telefon nie jest jeszcze w pełni skonfigurowany. Połącz go z Wi-Fi, dokończ konfigurację i upewnij się, że wszystkie aktualizacje się zainstalowały.

[Poradnik] Jak sprawdzić, czy Twój smartfon otrzymał wszystkie aktualizacje
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-usługi/poradnik-jak-sprawdzić-czy-twój-smartfon-otrz...

Na koniec do kompletu wykonaj reset ustawień sieciowych Wi-Fi i Bluetooth.

danielwach7
Apprentice
Opcje
Dziękuję :smiling-face: po pracy spróbuję temat ogarnąć i napisze z jakim efektem :smiling-face:
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Proszę na początek skonfigurować do końca telefon jak już wspomniał kolega @kamil40013
danielwach7
Apprentice
Opcje
Witam. Przepraszam że teraz dopiero. Problem niestety mam z Blietooth dalej. Telefon skonfigurowany, aktualizacje zrobione. Jakie następne kroki mogę podjąć?IMG-20240829-WA0000_1000065453_1724940158.jpg
0 Like