Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

strare baterie

(Subiect creat la: 06-01-2023 10:16 PM)
68 Vizualizări
bot5
First Poster
Opțiuni
help: am un z flip 4 pe care l am luat in octombrie 22, iar de cand l am luat am incercat sa am cat mai mare grija cu bateria. cand am verificat starea acesteia telefonul mi a spus ca este normala. daca stie cnv imi poate spune pls care sunt toate starile bateriei de la cea mai mica la cea mai mare?
3 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare,
Nu trebuie sa îți faci griji pentru bateria dispozitivului tău. Galaxy Z Flip 4 dispune de o bateria de 3.700mAh, iar dacă ai verificat bateria și iți spune ca este normala, nu ar trebui sa te îngrijorezi. 🙂
Oppenheimer
Voyager
Opțiuni
Salut,

Degradarea bateriei intervine abia după un an de utilizare. Poate interveni și mai devreme de atât, asta în condițiile în care folosești un încărcător care livrează altă putere decât cea suportată de telefon, cabluri aftermarket de calitate îndoielnică și alte asemenea. Cât timp îl utilizezi normal, cu încărcătorul lui, abia după un an și ceva vei vedea o schimbare în autonomie.
0 Aprecieri
qstarlette
Pathfinder
Opțiuni
Bună,
Dacă îți spune că starea bateriei este normală atunci nu trebuie să îți faci griji. Bucură-te de telefon, momentan bateria nu ar trebui să fie o problemă, mai ales că telefonul este achiziționat destul de recent, Samsung Members îți va zice dacă este ceva în neregulă cu bateria, acest lucru îți poți da seama și din autonomie dacă este ceva.🙃
0 Aprecieri