Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Feedback despre Gemini pe telefoanele Samsung din România

(Subiect creat la: 14-02-2025 09:48 AM)
2340 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Am observat un entuziasm crescut în legătură cu Gemini și funcționarea soluției AI pe dispozitivele Samsung Galaxy! Echipa Samsung Galaxy AI din România, care este dedicată îmbunătățirii continue a experienței utilizatorilor, are nevoie de feedback-ul vostru valoros.

Vă invităm să împărtășiți cu noi gândurile voastre despre Gemini, răspunzând la următoarele întrebări:

Performanță și Fiabilitate

• Cât de rapid și fluid funcționează Gemini pe dispozitivul vostru?
  • Ați întâmpinat erori sau blocări ale aplicației? Dacă da, le puteți descrie?
  • Cum se compară performanța Gemini cu alte aplicații similare pe care le-ați folosit?
  • Ați observat un consum semnificativ de baterie sau resurse ale dispozitivului în timpul utilizării Gemini?

Funcționalități și Utilizare

• Ce funcționalități ale Gemini v-au fost cele mai utile?
  • Există funcționalități care lipsesc și pe care le-ați dori?
  • Cum ați descrie experiența generală de utilizare a Gemini? Este intuitivă și ușor de folosit?
  • Ați recomanda Gemini altor utilizatori? De ce?
  • Ce sugestii aveți pentru a îmbunătăți funcționalitățile existente ale Gemini?

Experiență Localizată

• Considerați că Gemini este bine adaptat pentru utilizatorii din România?
  • Există aspecte specifice pe care le-ați îmbunătăți în ceea ce privește localizarea (ex: limba, conținut, funcționalități specifice României)?
  • Ați dori să vedeți mai multe integrări cu servicii sau aplicații populare în România?

Feedback General

• Aveți alte comentarii sau sugestii despre Gemini pe care doriți să le împărtășiți?
  • Ce v-a impresionat cel mai mult la Gemini?
  • Ce v-a dezamăgit cel mai mult la Gemini?

Am pus prea multe întrebări 😀? Răspundeți la oricare dintre ele, care vă atrage mai repede atenția. Mulțumim anticipat pentru ajutorul vostru!

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
25 Răspunsuri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
O sa dau eu primul feedback legat de ceva care ma deranjeaza maxim...si nu doar pe mine.

Nu ai posibilitatea sa dezactivezi feedback-ul audio al Gemini cand intrebi ceva. Se apuca si citeste ce este pe ecran de parca sunt chior. Nu ma intereseaza motivele pentru care o face, am nevoie de optiune sa opresc asta, de cele mai multe ori sunt in public si se uita lumea ciudat la mine, efectiv intorc capetele cand incepe tel sa vorbeasca singur, de cele mai multe ori nu mai apuc nici sa vad rezultatul pt ca dau pe orice numai ca sa opresc vocea aia... Da stiu, pot sa dau mute din volum si ma obisnuiesc asa. Totusi ar trebui sa existe un switch ceva care sa dezactiveze asta. Se plang multi si pe net, poate ne va asculta Google

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Vezi, dacă ma întrebai pe minte îți spuneam cum 😁
1739521528056.jpg
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu, nu este acelasi lucru, am si spus ca stiu sa o fac cu ajutorul butoanelor de volum, acel slider taie complet volumul la AI nu doar in situatiile cand intreb. Sunt altele in care feedback-ul este ok sau vreau sa il aud. Eu ma refer strict la cazul de mai sus in care intreb ceva si mi se ofera raspuns atat vizual cat si sonor.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Mădălina_
Legend
Opțiuni
La ce e bun un telefon smart dacă nu poți să-l faci să tacă când vrei tu? 😂
Totuși, ești sigur că nu ai activat accidental 'modul de spectacol public'? 🤣🤣
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Da, sunt sigur ca atunci cand am zis "Gemini, cauta-mi REPEDE o toaleta publica in zona" ma gandeam fix la un spectacol public...dar am avut parte de el 😂

Mădălina_
Legend
Opțiuni
Păi, la cât de rapidă a fost căutarea, chiar ai avut un spectacol live! 😂 Se pare că, uneori, când ți se cere ,,un spectacol", publicul vine din partea stomacului!🤣
Opțiuni
Chiar asa!😂
Mr_Claude
Big Cheese
Opțiuni
Hmm nu era mai ușor să suni pe cineva să se uite să iți zică?...🤣🤣🤣🤣🤣🤣
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ma blocasem pe aia cu "APASA, APASA, APASA..."

Mr_Claude
Big Cheese
Opțiuni
🤣🤣🤣
0 Aprecieri
SplitSP
Pioneer
Opțiuni
Dacă s-ar putea utiliza si in modul offline cum era google assistant era perfect..
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Nu credeam, dar chiar imi place Gemini. Chiar daca aveam si pana acum Bixby, el avea un limbaj prea artificial si nu ma atragea deloc (doar pe TV il foloseam). Gemini este mult mai natural, si nici nu mai pari cazut din cer cand esti in public si ii ceri sa faca ceva. Problema mea era tot timpul ca uitam sa fac anumite lucruri si decat sa intru in aplicatia Reminder, mai bine "tineam minte", ceea ce nu se intampla. Acum doar ii spun lui Gemini "aminteste-mi sa....", si asta fara sa deblochez telefonul.

La fel de utila este cautarea unui obiectiv.

Sunt interesante si functiile "Intreaba despre..." care apar in Youtube si poti sa il intrebi pe Gemini orice vrei sa stii despre clipul la care te uiti, sau in orice alta aplicatie il poti intreba ceva despre ce este afisat pe ecran. In Chrome, chiar incearca sa acceseze pagina web, care este pe ecran, sa scoata mai multe informatii.

In limba romana functioneaza destul de bine, dar vocea pe care o foloseste (text to speech) este cam artificiala spre deosebire de cea in engleza (aici mai au de lucru) si mai face si unele greseli, de exemplu imi spune "sa te amintesc" in loc de "sa iti amintesc".

Am intampinat si cateva erori cand ma jucam cu el in Chrome si disparea brusc de pe ecran, dar in rest nu am vazut alte probleme si ruleaza fluid cu raspunsuri sau actiuni destul de rapide.

Ce mi-ar place insa ar fi existenta unei optiuni de a cauta informatii in timp real pe internet. Inteleg ca este o problema de protectie a datelor (Gemini avand in One UI 7 acces la multe dintre ele), dar cred ca nu ar strica si l-ar face mult mai util.

Ciurescu
Student
Opțiuni
Beta One I 7
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ce are una cu alta? Ai citit macar subiecrul topicului?

MariusG14
Big Cheese
Opțiuni
Eu am dat disable la Gemini, ma bucur de S25 Ultra. 😁
Stefan-Doru Stan
Apprentice
Opțiuni
O comanda de genul "Gemini, taci!"
Mr_Claude
Big Cheese
Opțiuni
o mică întrebare/rectificare, (poate silly)care Gemini? Samsung+Gemini din noile telefoane sau Google Gemini? 🤔 Eu personal am deocamdată doar Google Gemini... 🙏
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Samsung + Gemini.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Mr_Claude
Big Cheese
Opțiuni
Mersi pentru info.
_Kenny_
First Poster
Opțiuni
Am început să folosesc această opțiune.
Am început cu selectarea vocii apoi....totul a fost smooth, fără blocaje sau întreruperi sau erori.
Nu am observat un consum ridicat al bateriei, ceea ce este un plus 😏.
Îmi este greu momentan să îi găsesc minusuri, pentru până în prezent mi-a fost util, dar dacă se schimbă ceva, revin cu update.
Este intuitivă și foarte ușor de "imprietenit".
Utilizatorii din România sigur se vir bucura de ajutorul Gemini, cu succes.
Toate bune!🫡