Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

OneUI 7.0 - Beta 2

(Subiect creat la: 16-12-2024 12:59 PM)
567 Vizualizări
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Astazi a fost lansata versiunea beta 2 pentru cei din zonele incluse in primul val (US, UK, DE, etc) si beta 1 pentru cei din valul doi (India, etc). Dimensiunea noii versiuni este de aprox 1GB, versiunea firmware trece de la ZXKZ la ZXL5 iar patch-ul de securitate ramane 1Decembrie 2024. Nu am vazut încă un changelog oficial cu schimbarile, cum aflu ceva o sa scriu aici. 

Ce pot spune momentan este ca fluiditatea interfetei pare a fi crescut, aplicatiile se deschid mai rapid (dar asta poate fi și efectul optimizarii automate de după update). 

Momentan este prematur sa ma exprim cu privire la baterie, sper sa existe o îmbunătățire deoarece în beta 1 am avut o scadere considerabila. 

image

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
9 Răspunsuri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Done !
PACRi
Maestro
Opțiuni
Se pare ca modificarile sunt:

Fixed continuous display and malfunction after closing Now Bar
Fixed a displaying error of a personal App drawer
Fixed issue of not being able to connect to some TV products wirelessly through Dex
Fixed problem where reminder widget transparency is not applied (app update required)
Improved slow transition between apps on recent screen
Improved entry speed for smart select in edge panel
Improved intermittent reset issue when using power saving mode
Improved GPS function
Fixed Quick Panel operation error
Added option to set screen refresh rate within game booster
Fixed call termination and Samsung message app F/C issue
Fixed background color off issue for weather widget
Fixed WiFi/NFC connection error when setting as routine
Numerous other improvements

Sursa: https://www.sammobile.com/news/one-ui-7-beta-update-2-changelog-fixes-improvements/

Nu e chiar oficială dar e credibilă (de obicei)
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Salut , cum stai cu bateria in beta 2 ?
La mine nu este nici o schimbare fata de beta 1.
Peste noapte am avut un consum de 8-9% pe beta 2 (nici un serviciu activ wifi,date,bt pe off).
Pe 6.1.1 aveam un consum de 2-3%.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Parca un pic mai bine dar tot prost...acum la ora 17:00 am 42% baterie si in OneUI 6.1 ramaneam cu 30-20% la 22:00. Sigur vor lucra la asta...

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Da confirm , seara aveam și 50% acum l-am pus la 3 la încărcat că aveam 30% și eram nevoit să plec de acasă.
Sper sa se rezolve până la lansarea finală. Dacă nu rămân la 6.1 🤣🤣
0 Aprecieri
OvideluEu
Pathfinder
Opțiuni
Legat de baterie...astept sa vad ce se intampa!
0 Aprecieri
th3odor
Journeyman
Opțiuni
La procesarea pozelor cum sta ? Vezi vreo îmbunătățire aici ?
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Pare ca o face ceva mai rapid, daca te referi la postprocesare imediat dupa ce faci o poza. Ca si calitate, pozele par ok, nu pot spune ca vad o diferenta dar recunosc ca nici nu sunt un expert in domeniul foto...scot aparatul pe auto, apas si fac poza...sau mai multe poze. Dar nu am niste poze de referinta inainte si dupa instalarea beta ca sa zic ca e mai bine sau mai rau.

Ce se observa si este un plus din pct meu de vedere este interfata care acum are controalele jos, oferind o usurinta mai mare in utilizare.

Daca ai un scenariu anume sau o setare specifica pe care ai vrea sa o testez, spune-mi si incerc sa o fac.

th3odor
Journeyman
Opțiuni
Am vazut pe internet ca este îmbunătățita procesarea automata a pozelor. De asta eram curios. Mulțumesc de lamuriri. 👍